Άρης: Υπό το βλέμμα του Καρυπίδη η προπόνηση

Άρης: Υπό το βλέμμα του Καρυπίδη η προπόνηση

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης βρέθηκε στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του «Δασυγενείου» και παρακολούθησε το τελευταίο πρόγραμμα εκγύμνασης, ενόψει του αυριανού (11/9) αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Κοντά στην ομάδα του βρίσκεται ο Θόδωρος Καρυπιδης, που βρέθηκε στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του «Δασυγενείου» και παρακολούθησε την τελευταία προπόνηση ενόψει της αυριανής (11/9) εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη λόγω της ΔΕΘ, ενώ θα έχει επαφές και συναντήσεις, αναφορικά με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Δεν έχασε, μάλιστα, την ευκαιρία να στείλει το δικό του μήνυμα στήριξης σε προπονητή και ποδοσφαιριστές, ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την ομάδα της Αρκαδίας. Η νίκη, άλλωστε, είναι μονόδρομος για τον Άρη στο συγκεκριμένο παιχνίδι, μετά τα δυο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.

Διαβάστε επίσης: Οριστικό: Στον Άρη ο Ροντρίγκες!

Ο Τόλης Τερζής αναμένεται μετά το τέλος του προγράμματος εκγύμνασης να ανακοινώσει την αποστολή, η οποία στη συνέχεια θα ταξιδέψει με προορισμό την Τρίπολη. Ο τεχνικός του Άρη έχει κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του, σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ