Ετοιμάζει «μπαμ» με Ετέμπο ο Άρης (vids)

Ετοιμάζει «μπαμ» με Ετέμπο ο Άρης (vids)

Μία ανάσα από μία ακόμη πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση βρίσκεται ο Άρης, καθώς συμφώνησε με τη Στόουκ για την απόκτηση του διεθνή Νιγηριανού, Πίτερ Ετεμπό.

Ο Άρης είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του 27χρονου διεθνή Νιγηριανού Πίτερ Ετέμπο, που αγωνίζεται στη Στόουκ.

Οι κίτρινοι είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν ακόμη μια σπουδαία συμφωνία στη φετινή μεταγραφική περίοδο, καθώς είναι στο τελικό στάδιο των επαφών του με τον ποδοσφαιριστή, ενώ έχουν ήδη δώσει τα χέρια με την αγγλική ομάδα.

Ο Ετέμπο που αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος και μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, είναι ένα ακόμη «μπαμ» που θέλει να κάνει ο Θόδωρος Καρυπίδης και όλα δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου να καταλήξουν οι δυο πλευρές σε οριστική συμφωνία.

Ο Ετέμπο είναι βασικός στην εθνική Νιγηρίας και από το 2016 πραγματοποιεί καριέρα στην Ευρώπη η οποία άρχισε από την Πορτογαλία με τη φανέλα της Φεϊρένσε για να ακολουθήσει η μεταγραφή του στη Στόουκ το 2019 έναντι 7.2 εκατομμυρίων ευρώ.

Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2023, είναι προφανές ότι ο κύκλος του στην αγγλική ομάδα έχει κλείσει και ο Άρης θέλει να κλείσει άμεσα τη μεταγραφή. Τον Ιανουάριο του 2020 παραχωρήθηκε δανεικός στη Χετάφε, τον Σεπτέμβριο του 2020 στην Γαλατασαράι και πέρσι στην Γουότφορντ, όπου ήταν συμπαίκτες με τους Γκρέι και Ενκουλού.

Την περασμένη περίοδο είχε 10 συμμετοχές με τη Γουότφορντ (9 στην Premier League και 1 στο Λιγκ Καπ), ενώ το 2020/21 είχε 29 εμφανίσεις με τη Γαλατάσαραϊ. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με σπουδαία αθλητικά προσόντα, αστείρευτες δυνάμεις και πολλά τρεξίματα, αλλά και καλή τεχνική κατάρτιση.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ