Ντι Μάρτζιο: «Η Τζένοα απέρριψε πρόταση της ΑΕΚ για Εκουμπάν»

Ντι Μάρτζιο: «Η Τζένοα απέρριψε πρόταση της ΑΕΚ για Εκουμπάν»

Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, η ΑΕΚ κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Τζένοα για την απόκτηση του Καλέμπ Εκουμπάν, η οποία όμως απορρίφθηκε.

Μετά την απόκτηση του Νίκλας Ελίασον η ΑΕΚ φαίνεται πως έχει βάλει σε πρώτο πλάνο την απόκτηση επιθετικού ο οποίος θα μπορεί να αγωνίζεται και μαζί με τον Σέρχιο Αραούχο αλλά και μόνος του στην κορυφή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του γνωστού Ιταλού ρεπόρτερ, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, η Ένωση φαίνεται να κατέθεσε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Καλέμπ Εκουμπάν από την Τζένοα. Χωρίς να αναφέρει περεταίρω λεπτομέρειες ο δημοσιογράφος τονίζει πως η προσφορά της ΑΕΚ απορρίφθηκε.

Διαβάστε επίσης: GOAT Σερένα: Λάμψη, αποθέωση, παράσταση και υπόκλιση! (vids)

Ο 28χρονος άσος δεν είναι άγνωστος στους «κιτρινόμαυρους» οι οποίοι τον είχαν αντιμετωπίσει το 2019, όταν αγωνιζόταν στην Τράμπζονσπορ. Με την τουρκική ομάδα μάλιστα πέρασε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του καταγράφοντας 103 συμμετοχές και 29 γκολ. Είναι διεθνής με την Γκάνα με την οποία έχει 13 συμμετοχές ενώ είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου.

Τον Αύγουστο του 2021 πήρε μεταγραφή για την Τζένοα, με την οποία πέρυσι είχε 33 συμμετοχές με 2 γκολ και 2 ασίστ ενώ φέτος έχει μέχρι τώρα 1 γκολ σε 3 αναμετρήσεις. Το συμβόλαιό του λήγει το 2024.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ