Ο Ονιεκούρου στην Κωνσταντινούπολη – Αποκαλύψεις από τον ατζέντη του

Ο Ονιεκούρου στην Κωνσταντινούπολη – Αποκαλύψεις από τον ατζέντη του

Ο μάνατζερ του Χένρι Ονιεκούρου έκανε σημαντικές αποκαλύψεις για το μέλλον του Νιγηριανού εξτρέμ. Τι είπε για την Κωνσταντινούπολη και τον Ολυμπιακό...

Ο Χένρι Ονιεκούρου αναμένεται να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό το φετινό καλοκαίρι, με τα τούρκικα ΜΜΕ να ασχολούνται επί καθημερινής βάσεως με τον Νιγηριανό εξτρέμ.

Ο Ονιεκούρου δεν προσέφερε τα αναμενόμενα στο λιμάνι, όμως στη γειτονική χώρα έχει ιδιαίτερη… πέραση, με την Μπεσίκτας, τη Γαλατασαράι και την Αντάνα Ντεμιρσπόρ να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Τουρκία όμως, ο Νιγηριανός μπορεί να απασχολεί έντονα και τις τρεις ομάδες, όμως η Μπεσίκτας είναι αυτή που έχει τον πρώτο λόγο, με τον παίκτη να είναι σε προχωρημένες επαφές με τους «αετούς».

Ο Ονιεκούρου θέλει να επιστρέψει στην Τουρκία, όπου έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην καριέρα του, έχει καλό όνομα και δεν αποκλείεται να γυρίσει για χάρη της Μπεσίκτας.

Ο μάνατζερ του, Γουίλιαμ Ντ’ Άβιλα μάλιστα αποκάλυψε σε δηλώσεις του πως έχει ένα ραντεβού με ομάδα από την Κωνσταντινούπολη για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, τονίζοντας πως και ο ίδιος θέλει να επιστρέψει στην Πόλη. Ωστόσο, δεν είπε ποιά είναι η ομάδα που είναι σε ανοιχτή γραμμή.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχει επικοινωνία και με τον Ολυμπιακό τις προσεχείς μέρες για το μέλλον του, με τους πρωταθλητές Ελλάδας όμως να είναι ξεκάθαροι σύμφωνα με το δημοσίευμα και να θέλουν να πουλήσουν τον Ονιεκούρου. Συνολικά φέτος ο 25χρονος ποδοσφαιριστής έπαιξε σε 27 ματς με την ερυθρόλευκη φανέλα και είχε 1 γκολ και 1 ασίστ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ