«Ο Τέουμα υποψήφιος για τον Ολυμπιακό» (vid)

«Ο Τέουμα υποψήφιος για τον Ολυμπιακό» (vid)

Ο μέσος της βελγικής Ουνιόν, Τέντι Τέουμα, ενδέχεται να απασχολήσει τον Ολυμπιακό στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο σύμφωνα με δημοσίευμα από το εξωτερικό.

Σε ένα νέο μεταγραφικό σενάριο εμπλέκει τον Ολυμπιακό η βελγική ιστοσελίδα «voetbalnieuws». Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ οι Πειραιώτες ενδέχεται να εξετάσουν την περίπτωση του 28χρονου μέσου της Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ, Τέντι Τέουμα, ο οποίος δεσμεύεται βέβαια με συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Η Ουνιόν πραγματοποίησε εκπληκτική πορεία στο βελγικό πρωτάθλημα αφού αν και επανήλθε στη μεγάλη κατηγορία πέρσι, έφτασε μία ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου τον οποίο έχασε στο τέλος των πλέι οφ από την Μπριζ. Όπως είναι λογικό λοιπόν, οι παίκτες της έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων σε όλη την Ευρώπη.

Ο Τέουμα κατάγεται από τη Μάλτα με την οποία είναι 22 φορές διεθνής και αγωνίζεται κυρίως ως οκτάρι. Φέτος ολοκλήρωσε τη σεζόν με 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας στο ενεργητικό του 7 γκολ και 9 ασίστ.

Ο Τέουμα είναι γεννημένος στη Γαλλία απ’ όπου και ξεκίνησε την καριέρα του αγωνιζόμενος στις μικρές κατηγορίες. Πρώτη του ομάδα ήταν η Χέιρ (2011-15) για να ακολουθήσει η Μπουλόν (2015-17) και έπειτα μία σεζόν (2017-18) στην Ρεντ Σταρ πριν τη μετακόμισή του στο Βέλγιο για λογαριασμό της Ουνιόν η οποία τότε αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία και τον απέκτησε με ένα ποσό κοντά στις 300 χιλ. ευρώ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ