Τα δεδομένα για την παραμονή Άκπομ – Τι συζήτησαν ο Μπότο και ο μάνατζερ του

Τα δεδομένα για την παραμονή Άκπομ – Τι συζήτησαν ο Μπότο και ο μάνατζερ του

Ο Ζοσέ Μπότο είχε επαφή με τον μάνατζερ του Τσούμπα Άκπομ για το μέλλον του, όμως το τοπίο παραμένει θολό λόγω των απαιτήσεων της Μίντλεσμπρο.

Ο μάνατζερ του Τσούμπα Άκπομ βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στην Αθήνα και παρακολούθησε τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και είχε μια συνάντηση με τον Πορτογάλο αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο.

Οι δυο άνδρες συζήτησαν για το μέλλον του Άγγλου επιθετικού στον Δικέφαλο του βορρά με τον Μπότο να εκφράζει την επιθυμία του ίδιου και του Ραζβάν Λουτσέσκου να μείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν.

Ωστόσο, η περίπτωση του Άγγλου είναι πολύπλοκη λόγω Μίντλεσμπρο, μιας και οι απαιτήσεις της είναι πολύ υψηλές. Ο Άκπομ έχει αποκτηθεί το περασμένο καλοκαίρι ως δανεικός από την αγγλική ομάδα και η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο δανεισμού του ανέρχεται στα 3.000.000 ευρώ.

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ πληρώνει το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του, ενώ στοχεύει να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή, αρκεί να ρίξει τις απαιτήσεις της η Μίντλεσμπρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος ο παίκτης θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ, πολύ απλά γιατί δύσκολα θα βρει χρόνο συμμετοχής στην αγγλική ομάδα, ενώ στον Δικέφαλο χαίρει της εμπιστοσύνης του Λουτσέσκου.

Ο μάνατζερ του μάλιστα προσπαθεί να ρίξει τις απαιτήσεις της ομάδας του, ενώ αν δεν γίνει αυτό εξετάζεται ακόμη και νέος δανεισμός. Προς το παρόν όμως το τοπίο παραμένει θολό, παρότι ο Μπότο θέλει να κλείσει τη συγκεκριμένη υπόθεση άμεσα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ