Την Τετάρτη (11/04) η εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ

Την Τετάρτη (11/04) η εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ

Οι Θεσσαλονικείς κατέθεσαν έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας για τα όσα συνέβησαν στο ματς με την ΑΕΚ.

Με αφαίρεση τριών βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα, δύο από το επόμενο, μηδενισμό στο ματς με την ΑΕΚ, τρεις αγώνες κεκλεισμένων και πρόστιμο είχε τιμωρηθεί από την πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας ο ΠΑΟΚ, για τα όσα συνέβησαν στο ματς με την Ενωση. Παράλληλα, είχε τιμωρηθεί με τρία χρόνια αποκλεισμού ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Ιβάν Σαββίδης, για την εισβολή του με όπλο στον αγωνιστικό χώρο.

Οι Θεσσαλονικείς την Δευτέρα (02/02) κατέθεσαν έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, η οποία αναμένεται να εκδικαστεί την Τετάρτη (11/04) στις 18:00. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προσκόμισαν συμπληρωματικά στοιχεία, τα οποία πιστεύουν ότι είναι ικανά για να ανατρέψουν την υπόθεση.

Ο ΠΑΟΚ ανάμεσα στα στοιχεία που έχει καταθέσει είναι και βίντεο από το κλειστό κύκλωμα των αποδυτηρίων, το οποίο δεν είχε λάβει υπόψιν του ο αθλητικός δικαστής. Πλέον, η υπόθεση του παιχνιδιού με την ΑΕΚ μεταφέρεται σε δεύτερο βαθμό, με την έφεση του ΠΑΟΚ να εκδικάζεται την Τετάρτη, μετά το Πάσχα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ