Χωρίς Σπιριντόνοβιτς και Παπαδόπουλο αλλά με Χατζηισαΐα στον Βόλο ο Ατρόμητος

Με τον Δημήτρη Χατζηισαΐα αλλά χωρίς τους Μάριο Τζαβίδα, Σρνταν Σπιριντόνοβιτς και Κυριάκο Παπαδόπουλο, θα ταξιδέψει ο Ατρόμητος στο Βόλο.

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του εν όψει της αναμάτρησης με τον Βόλο (30/4, 20:30) στο Πανθεσσαλικό  στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της διαδικασίας των playouts της Super League.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Μάριος Τζαβίδας λόγω του διαστρέμματος που υπέστη μέσα στην εβδομάδα, όπως και ο Σρνταν Σπιριντόνοβιτς, που στην τελευταία προπόνηση δέχθηκε ένα σοβαρό χτύπημα στο μετατάρσιο. Ο Κωνσταντίνος Κωτσόπουλος συνεχίζει τις προπονήσεις για να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ Κυριάκος Παπαδόπουλος και Γιώργος Ανθουλάκης έμειναν εκτός για λόγους τακτικής.

Μετά το τέλος του σημερινού προγράμματος, το αγωνιστικό τμήμα γευμάτισε στο εστιατόριο του αθλητικού κέντρου και στη συνέχεια αναχώρησε για την πόλη της Μαγνησίας.

Η αποστολή του Ατρομήτου αποτελείται από τους: Γιαννιώτης, Μάριτς, Σάλτας, Κιβρακίδης, Βασιλαντωνόπουλος, Μαυρομμάτης, Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Καστεγιάνο, Τζοβάρας, Έρλινγκμαρκ, Χαρίσης, Σάλομον, Καρτάλης, Νάτσος, Ντένιτς, Ναμπί, Μουνίθ, Μπεντινέλι, Κλωναρίδης, Νταβιώτης, Ροτάριου, Κουλούρης, Αλιμπέκ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από