STOIXIMAN SUPERLEAGUE
![Με ποιον θα έπαιζαν στα play off ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός αν ολοκληρωνόταν σήμερα η Euroleague](https://www.to10.gr/wp-content/uploads/2025/02/6369299-300x200.jpg)
Η ΑΕΚ ξεκίνησε την προετοιμασία της για το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ στην επανέναρξη των πλέι οφ της Super League, με τον Όγκιεν Βράνιες να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.
Ο Βόσνιος στόπερ ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και ακολούθησε το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας, αντίθετα με τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς που έκανε ατομικό ενώ ο Αντρέ Σιμόες έκανε αποφόρτιση.
Η ενημέρωση της ΑΕΚ:
«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.
Ο Όγκνιεν Βράνιες επανεντάχθηκε στο πρόγραμμα της ομάδας. Ο Αντρέ Σιμόες ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης. Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς γυμνάστηκε ατομικά.
Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 11.30».