Χιμένεθ στους παίκτες : «Νίκες μέχρι το τέλος»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και ζήτησε νίκες σε όλα τα ματς μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η ΑΕΚ νίκησε εύκολα τον Παναθηναϊκό με 3-0 κάνοντας το αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ο τεχνικός της Ένωσης, Μανόλο Χιμένεθ μοίρασε μπράβο στους παίκτες του για την επικράτηση στο ντέρμπι. Ο Ισπανός κόουτς των κιτρινόμαυρων ζήτησε ανάλογη συνέχεια στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος, λέγοντας χαρακτηριστικά. «Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνατε. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα είχαμε πολύ καλή απόδοση. Πρέπει όμως να ξέρετε πως δεν έχει τελειώσει τίποτε.

Πρέπει να κάνουμε νίκες μέχρι το τέλος και είναι κάτι που το οφείλουμε στην ομάδα και στους εαυτούς μας. Ίσως να υπάρχουν κάποιοι που να μην είναι τόσο ευχαριστημένοι γιατί δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Είμαστε όμως όλοι μαζί και είμαστε η καλύτερη ομάδα. Είμαστε στην κορυφή γιατί όλοι έχουν προσφέρει κι έτσι πρέπει να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από