Τι κάνει ο Παναθηναϊκός χωρίς τον Χουάνκαρ (vids)

Τι κάνει ο Παναθηναϊκός χωρίς τον Χουάνκαρ (vids)

Χωρίς τον Χουάνκαρ αναμένεται να αγωνιστεί απέναντι στον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός. Θα είναι μόλις η τέταρτη φορά που ο Ισπανός θα απουσιάσει φέτος για τους «πράσινους».

Με μια πολύ σημαντική απουσία θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός. Ο λόγος για τον Χουάνκαρ ο οποίος δέχτηκε την κόκκινη κάρτα στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», θέτοντας έτσι τον εαυτό του εκτός πλάνων του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το ντέρμπι των «αιωνίων».

Μία πολύ μεγάλη απουσία για το «τριφύλλι», καθώς τη φετινή σεζόν ο Ισπανός μπακ είναι ένας από τους πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές από το ρόστερ του Παναθηναϊκού, έχοντας καταλυτικό ρόλο στο παιχνίδι των «πράσινων».

Αυτή ωστόσο δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Χουάνκαρ θα χάσει κάποιο ματς φέτος. Συνολικά, μέχρι στιγμής ο Ισπανός ακραίος μπακ έχει χάσει τρία παιχνίδια μέσα στη σεζόν. Με τα αποτελέσματα να είναι ακριβώς μοιρασμένα.

Ο Ισπανός είχε λείψει από την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο τον Δεκέμβριο, όταν η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε επικρατήσει με 2-0. «Απών» ήταν επίσης και στις αρχές του 2022, στην εκτός έδρας ήττα του Παναθηναϊκού στον Βόλο με 3-1.

Ο Χουάνκαρ ωστόσο είχε χάσει ακόμα ένα παιχνίδι και συγκεκριμένα εκείνο το 0-0 με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, όταν ο Παναθηναϊκός είχε παραταχθεί με… μισή ομάδα. Συνοπτικά, χωρίς τον Χουάνκαρ ο Παναθηναϊκός έχει μια νίκη, μία ισοπαλία και μια ήττα, έχοντας ισορροπημένα αποτελέσματα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ