«Βόμβα» από Άμραμπατ: «Θέλω να φύγω, να γυρίσω στην Ολλανδία»

«Βόμβα» από Άμραμπατ: «Θέλω να φύγω, να γυρίσω στην Ολλανδία»

Μια συνέντευξη του Νόρντιν Άμραμπατ ανάβει... φωτιές στην ΑΕΚ, με τον Μαροκινό άσο να επιθυμεί την επιστροφή του στην Ολλανδία!

Πρόβλημα από το πουθενά για την ΑΕΚ! Με συνέντευξή του σε ολλανδικό Μέσο, ο Νόρντιν Άμραμπατ πυροδότησε… βόμβα αποχώρησης από τους «κιτρινόμαυρους».

Ο Μαροκινός άσος που είναι ένας από τους ελάχιστούς διασωθέντες (και) του εφετινού ναυαγίου, εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ολλανδία.

Ο 34χρονος παίκτης τόνισε πως έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την ΑΕΚ, αλλά θέλει να επιστρέψει στο ολλανδικό πρωτάθλημα.

Ο Άμραμπατ έκανε ξεκάθαρο άνοιγμα στην Ουτρέχτη, ανάβοντας… φωτιές στην Ένωση ενόψει και της νέας αγωνιστικής περιόδου.

«Εχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, αλλά ήρθε η ώρα να επιστρέψω στην Ολλανδία», λέει ο έμπειρος εξτρέμ. «Όλοι ξέρουν ότι προτιμώ την Ουτρέχτη.

Πού είναι η κάμερα; Τζόρντι (σσ. ο τεχνικός διευθυντής της Ουτρέχτης), αν βλέπεις την εκπομπή, μπορείς να με φωνάξεις (σ.σ. γέλια)!

Δεν χρειάζεται να ζητήσω δουλειά γιατί τώρα παίζω στην ΑΕΚ και σύμφωνα με τον σύλλογο είμαι σημαντικός. Γι’ αυτό θέλουν να με κρατήσουν. Θα παίξουν σε νέο γήπεδο την επόμενη σεζόν και με θέλουν εκεί, θα ήθελα να είμαι μαζί τους, αλλά θέλω να επιστρέψω στα παιδιά μου και να δείξω κάτι στην Ολλανδία. Οι άνθρωποι εδώ με έχουν ξεχάσει ξανά», ανέφερε ο άσος της ΑΕΚ.

Το βίντεο με τις δηλώσεις του Άμραμπατ:

Σε 25 αναμετρήσεις με την κιτρινόμαυρη φανέλα, ο Νόρντιν Άμραμπατ μετράει 4 γκολ, ενώ έχει και 3 ασίστ.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ