Πήρε το ντέρμπι ο ΠΑΟ (1-0)

Πήρε το ντέρμπι ο ΠΑΟ (1-0)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ολυμπιακού με 1-0 στο «Γ. Καλαφάτης» χάρη σε γκολ του Συμεωνίδη (53') και έκανε ένα μεγάλο βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Superleague Κ-19.

Η Κ-19 του Παναθηναϊκού πανηγύρισε τη νίκη με 1-0 στο ντέρμπι με την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού και πλέον βρίσκεται μια… ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου.

Συγκεκριμένα, το «τριφύλλι» για να κατακτήσει το πρωτάθλημα θέλει μόλις μια νίκη στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος κόντρα στον ΟΦΗ.

Στα του ματς, οι «πράσινοι» μπήκαν πολύ δυνατά από τα πρώτα λεπτά και έδειξαν ότι θέλουν πολύ τη νίκη, με την πρώτη τους απειλητική προσπάθεια να έρχεται στο 9ο λεπτό, ενώ μετά από τρία λεπτά οι «ερυθρόλευκοι» απάντησαν με ένα σουτ του Κασέμι.

Από το 20ο λεπτό και μετά οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες πολύ καλές στιγμές, ενώ πίεζαν συνεχώς, όμως δεν κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα πριν την ανάπαυλα.

Αυτό όμως ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο, παρόλο που η πρώτη μεγάλη στιγμή άνηκε στον Ολυμπιακό, με ένα άστοχο πλασέ του Παπακανέλου στο 50′. Ύστερα από 4 λεπτά, το «τριφύλλι» άνοιξε το σκορ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Προδρομίτης πήρε την κεφαλιά, η μπάλα στρώθηκε στον Συμεωνίδη και εκείνος με ένα ωραίο σουτ έκανε το 1-0.

Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός είχα κάποιες καλές στιγμές, που τον έφεραν κοντά στο δεύτερο γκολ, όμως αυτό δεν ήρθε ποτέ και οι Πειραιώτες «άγγιξαν» την ισοφάριση στις καθυστερήσεις με ένα εκπληκτικό σουτ του Ντόι, αλλά ο Λίλος με μια εκπληκτική επέμβαση κράτησε το μηδέν.

Κάπως έτσι, οι «πράσινοι» πήραν μια νίκη «χρυσάφι» και πλέον θέλουν μόλις μια νίκη στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος κόντρα στον ΟΦΗ για να σηκώσουν την κούπα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ