Θριαμβευτικά στον τελικό της Κ15 ο ΠΑΟΚ, άνετη νίκη επί της ΑΕΚ! (3-0)

Θριαμβευτικά στον τελικό της Κ15 ο ΠΑΟΚ, άνετη νίκη επί της ΑΕΚ! (3-0)

Ο ΠΑΟΚ «καθάρισε» την ΑΕΚ με 3-0 στον ημιτελικό του πρωταθλήματος της Superleague Κ15 και πέρασε στον τελικό.

Ο ΠΑΟΚ με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο πανηγύρισε μια άνετη νίκη επί της ΑΕΚ (3-0) και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του πρωταθλήματος της Superleague Κ15, ο οποίος θα γίνει την Τετάρτη (23/03). Εκεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Στα του ματς, η Ένωση μπήκε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και ήταν ανώτερη στα πρώτα λεπτά, όμως καθόλου απειλητική. Και όσο περνούσε ο χρόνος, οι τυπικά γηπεδούχοι έφερναν το ματς στα ίσια.

Στο 15′ μάλιστα οι «ασπρόμαυροι» είχαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, όταν κέρδισαν πέναλτι μετά από αντικανονικό μαρκάρισμα του Μαρκόπουλου στον Τσίτσιλα. Ωστόσο, ο Καπλανίδης, ο οποίος είχε μπει λίγα λεπτά νωρίτερα στο ματς αντί του Παπαβασιλείου, απέκρουσε εντυπωσιακά την εκτέλεση του Ελευθεριάδη.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ και με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν μόλιας μία τελική στο 34ο λεπτό, όταν ο Ψυχογιός δοκίμασε ένα μακρινό σουτ. Με την έναρξη της επανάληψης, η ΑΕΚ είχε την καλύτερη της στιγμή. Ο Σαχινίδης πλάσαρε από πολύ πλεονεκτική θέση, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Ωστόσο, παρά το δυναμικό ξεκίνημα της Ένωσης, ο Δικέφαλος του βορρά πήρε πάλι τα ηνία του αγώνα και στο 53′ έκανε το 1-0 με κεφαλιά του Πάνου έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ελευθεριάδη.

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να ισορροπήσει το ματς και να φτάσει στην ισοφάριση. Αντιθέτως, οι Θεσσαλονικείς πήραν φόρα και βρήκαν ακόμη δύο φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Συγκεκριμένα, στο 74′ έγινε το 2-0 με αυτογκόλ του Κοσιάβελου, ενώ ύστερα από δύο λεπτά διαμορφώθηκε το τελικό 3-0 με ένα δυνατό σουτ του Τσιώτα.

ΠΑΟΚ: Μπελερής, Τσιώτας (78’ Καρακώστας), Βυρσωκινός, Κοσίδης, Μύθου, Ελευθεριάδης, Τσίτσιλας (78’ Βασίλι), Πάνος, Θεοφίλου (60’ Σιδηρόπουλος), Τσιφούτης (47’ Τουρσουνίδης), Ντούνγκα (78’ Μπάγιος)

ΑΕΚ:
 Παπαβασιλείου (09’ Καπλανίδης), Πασακυριάκος, Ψυρόπουλος, Κοσιαβέλος, Μαρκόπουλος, Ψυχογιός (66’ Αβράσογλου), Παναγιωτόπουλος, Ντάνι, Κολοκοτρώνης (41’ Πεχλιβανίδης, Κλάψας (77’ Λάμπρου), Σαχινίδης (53’ Τζουραμάνης)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ