Ατρόμητος-ΠΑΟΚ: Η κριτική των παικτών του Ατρομήτου

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ: Η κριτική των παικτών του Ατρομήτου

Σε μια ακόμα αναμέτρηση των δύο ομάδων ο ΠΑΟΚ ήταν και πάλι ο μεγάλος νικητής με την ομάδα του Ατρομήτου να μην πείθει σε όλο το 90λεπτο ότι μπορεί να πετύχει έστω το γκολ της τιμής.

Η ομάδα του Περιστερίου εκτός από το πρώτο 20λεπτο του αγώνα που πάτησε την περιοχή και είχε κάποιες καλές στιγμές στη συνέχεια έδειξε να μην μπορεί να έχει μια διάρκεια στην απόδοσή της και το πλήρωσε με μια ήττα.

Γιαννιώτης: Ο διεθνής τερματοφύλακας φέρει ευθύνη για το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ, όπως και όλη η άμυνα του Ατρομήτου, γιατί η μπάλα παιζόταν στην καρδιά της μικρής περιοχής του. Προτίμησε να μείνει «καρφωμένος» στην εστία του και όχι να βγει και να μπλοκάρει.

Σάκιτς: Ο Αυστριακός αμυντικός άφησε αρκετές φορές εκτεθειμένη την άμυνα του. Τα δύο γκολ των Κάμπος και Κρέσπο προήλθαν μετά από σέντρες που έγιναν από την δική του πλευρά.

Κιβρακίδης: Ο αρχηγός του Ατρομήτου δεν έδωσε χώρο στον Μάτος για να μπορέσει να κινηθεί. Άφησε αρκετές φορές την άμυνα του συμβάλλοντας στην προσπάθεια της ομάδας του να βγει επιθετικά ακόμα κι όταν το σκορ ήταν στο 0-2.

Καρασαλίδης: Στα δύο τέρματα του ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε μαζί με όλη την αμυντική γραμή του Ατρομήτου να κόψουν του Κάμπος και Κρέσπο.

Ρισβάνης: Τα ίδια ισχύουν και για τον υψηλόσωμο αμυντικό του Ατρομήτου, με ότι αναφέραμε προηγούμενα για τον Καρασαλίδης

Μάντσον: Όσες φορές ο ΠΑΟΚ πήγε από τον άξονα να επιτεθεί έφαγε τα μούτρα του καθώς ο 26χρονος μέσος ήταν απροσπέλαστος.

Μπουσουλάτζιτς: Ο Βόσνιος μέσος για ένα ακόμα παιχνίδι έβγαλα πολλά στοιχεία από το πλούσιο ταλέντο του, όπως είναι η ταχύτητα που βάζει στο παιχνίδι του, αλλά και ο τρόπος που μπορεί να απεγκλωβιστεί κάτω από πίεση.

Βασιλακάκης: Ο Ατρόμητος επιθετικά στηρίχθηκε πολύ στα πόδια του 29χρονου μεσοεπιθετικού. Από τα δικά του πόδια βγήκαν οι 2-3 φάσεις των γηπεδούχων στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Ντιγκινί: Βοήθησε επιθετικά, αλλά και ανασταλτικά την ομάδα του. Έκανε πολλά χιλιόμετρα με ή χωρίς την μπάλα στα πόδια του

Μπρούνο: Ότι προσπάθησε να κάνει επιθετικά ο Ατρόμητός πέρασε από τα δικά του πόδια. Ο Βραζιλιάνος είχε μια πολύ καλή συνεργασία με τον Βασιλακάκη βγάζοντας ανάπτυξη κυρίως από την πλευρά που αγωνιζόταν ο 23χρονος επιθετικός.

Ντάουντα: Ο 30χρονος επιθετικός του Ατρομήτου δεν βοήθησε επιθετικά όσο θα ήθελε ο Κάναντι. Ελάχιστες φορές ακούμπησε μπάλα και σωστά ο τεχνικός του Περιστερίου τον αντικατέστησε γρήγορα στο δεύτερο ημίχρονο

Κωστόπουλος: Ο νεαρός επιθετικός ήταν μέτριος δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες, ενώ αρκετές φορές έδειχνε να είναι εκτός αγώνα

Ούμπιδες: Μπήκε στο παιχνίδι στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα για να δώσει άλλη πνοή στο κέντρο του Ατρομήτου, όμως ήταν καλά κλεισμένος από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ