Ατρόμητος – ΠΑΟΚ : Τα πιστόλια του Ιβάν στο Περιστέρι

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ : Τα πιστόλια του Ιβάν στο Περιστέρι

Στην εξέδρα του γηπέδου του Περιστερίου, εκεί που αγωνίζονται οι Ατρόμητος και ΠΑΟΚ, οι οπαδοί των γηπεδούχων επέλεξαν να πικάρουν με τον δικό τους τρόπο τον Ιβάν Σαββίδη που είχε εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Αυτό διότι, εξαιτίας του εν λόγω γεγονότος διακόπηκε το πρωτάθλημα για δύο εβδομάδες. Οι […]

Στην εξέδρα του γηπέδου του Περιστερίου, εκεί που αγωνίζονται οι Ατρόμητος και ΠΑΟΚ, οι οπαδοί των γηπεδούχων επέλεξαν να πικάρουν με τον δικό τους τρόπο τον Ιβάν Σαββίδη που είχε εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αυτό διότι, εξαιτίας του εν λόγω γεγονότος διακόπηκε το πρωτάθλημα για δύο εβδομάδες. Οι οπαδοί του Ατρόμητου λοιπόν, έφεραν χάρτινα πιστόλια που παραπέμπουν στο όπλο που είχε ο μεγαλομέτοχος του δικεφάλου του Βορρά.

Παράλληλα, σήκωσαν και μικρά πανό με τα οποία έδειχναν ότι οι κινήσεις του Ιβάν Σαββίδη προκάλεσαν τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που οι Fentagin τρολάρουν τον ΠΑΟΚ, καθώς και στις αρχές του Φλεβάρη στο ματς Κυπέλλου, είχαν καυτηριάσει το γκολ-οφσάιντ του Δημήτρη Πέλκα, φέρνοντας μια τεράστια σημαία επόπτη.

Δείτε παρακάτω τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ