ΑΕΚ : Στα γραφεία ο Τσιγκρίνσκι

ΑΕΚ : Στα γραφεία ο Τσιγκρίνσκι

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος είναι έτοιμος να υπογράψει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ένωση. Παίκτης της ΑΕΚ για τα δύο επόμενα χρόνια θα είναι ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, με τον Ουκρανό αμυντικό να επικυρώνει αυτή τη στιγμή τη συμφωνία του με την Ένωση. Ο Τσιγκρίνσκι βρίσκεται από νωρίς το […]

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος είναι έτοιμος να υπογράψει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ένωση.

Παίκτης της ΑΕΚ για τα δύο επόμενα χρόνια θα είναι ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, με τον Ουκρανό αμυντικό να επικυρώνει αυτή τη στιγμή τη συμφωνία του με την Ένωση. Ο Τσιγκρίνσκι βρίσκεται από νωρίς το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ και άμεσα, αναμένεται να τελειώσει με τα διαδικαστικά που αφορούν στο νέο του συμβόλαιο, βάζοντας την υπογραφή του στη διετή συμφωνία με την ΑΕΚ.

Αμέσως μετά αναμένεται να ακολουθήσουν και οι σχετικές ανακοινώσεις της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, που κρατά κοντά της τον Ουκρανό αμυντικό για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμα. Καθώς στη συμφωνία που έχει επέλθει ουσιαστικά από το βράδυ της Τετάρτης, προβλέπεται και οψιόν ανανέωσης για ένα χρόνο ακόμα.

Ο Ουκρανός στόπερ είχε εκφράσει από την αρχή την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ παρά τις προτάσεις που είχε ομάδες του εξωτερικού αλλά και κρούσεις από την ελληνική αγορά. Κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να φτάσουμε στην τελική συμφωνία, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες από to10.gr θα αποφέρει στον Τσιγκρίνσκι ετήσιες απολαβές που θα πλησιάζουν στις 400.000 ευρώ. Χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους συμμετοχών και επίτευξης στόχων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ