Ο Ολυμπιακός, η Πόρτο και η αποθέωση στον Μαρτίνς

Οι Ερυθρόλευκοι είναι μία από τις τέσσερις ευρωπαϊκές ομάδες που παραμένουν αήττητες στα πρωταθλήματά τους – Η Πόρτο και η αποθέωση του Μαρτίνς από τους συμπατριώτες του.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου με 1-0 για την 24η αγωνιστική της Super League χάρη στο γκολ του Ματιέ Βαλμπουενά και συνέχισε την εντυπωσιακή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι Ερυθρόλευκοι του Πέδρο Μαρτίνς πέτυχαν την 18η νίκη τους σε 23 παιχνίδια (18-5-0), αύξησαν τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ στους 11 πόντους και παρέμειναν στο κλειστό κλαμπ των τεσσάρων ευρωπαϊκών ομάδων που παραμένουν αήττητες στα πρωταθλήματά τους.

Στην ίδια λίστα με τους Πειραιώτες βρίσκονται επίσης η Πόρτο, η Παρτιζάν και η Λίνκολν, με τους Πορτογάλους να αποθεώνουν τον Πέδρο Μαρτίνς για την εξαιρετική πορεία των Ερυθρόλευκων στη φετινή Super League. «Στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός έχει 18 νίκες και 5 ισοπαλίες, με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να βρίσκεται στην πρώτη θέση και στο +11 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι Πορτογάλοι για τον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα, η Πόρτο σε 23 παιχνίδια έχει 20 νίκες και 3 ήττες και βρίσκεται στο +6 από την δεύτερη Σπόρτινγκ, ενώ στη Σερβία η Παρτιζάν έχει 21 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 23 αναμετρήσεις. Η Λίνκολν σε 13 παιχνίδια έχει 12 νίκες και 1 ισοπαλίες. Στο Γιβραλτάρ το πρωτάθλημα ξεκίνησε τον Οκτώβριο και ως εκ τούτου η Λίνκολν έχει παίξει λιγότερα ματς.

Οι Ολυμπιακός, Πόρτο, Παρτιζάν και Λίνκολν παραμένουν αήττητοι στα πρωταθλήματά τους και έχουν δημιουργήσει το δικό τους κλειστό κλαμπ, ενώ αντίθετα οι πρωτοπόροι σε Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία και Ιταλία έχουν όλοι δεχθεί τουλάχιστον από 2 ήττες. Η Μάντσεστερ Σίτι σε 26 παιχνίδια έχει 3 ήττες, η Ρεάλ Μαδρίτης σε 25 αναμετρήσεις έχει 2 ήττες, η Παρί Σεν Ζερμέν σε 25 αγώνες έχει 2 ήττες και η Μίλαν σε 26 παιχνίδια έχει 4 ήττες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από