ΑΕΚ: Ο Χιμένεθ ζήτησε συγγνώμη στους παίκτες για την αποβολή του

ΑΕΚ: Ο Χιμένεθ ζήτησε συγγνώμη στους παίκτες για την αποβολή του

Ο Μανόλο Χιμένεθ ζήτησε συγγνώμη από τους ποδοσφαιριστές του για την αποβολή του στο ματς με τον ΠΑΟΚ

Το δυνατό χτύπημα του Μπίσεσβαρ στον Σιμόες και η γροθιά του παίκτη του ΠΑΟΚ στον Μπακασέτα, στη συνέχεια, ήταν οι αιτίες που έβγαλαν εκτός εαυτού τον Μανόλο Χιμένεθ χθες, με αποτέλεσμα ο προπονητής της ΑΕΚ να αποβληθεί από τον Αρετόπουλο.

Σήμερα, ο Χιμένεθ θέλησε να εξηγήσει στους παίκτες του αυτή την αντίδραση, τονίζοντας στην ομιλία του στα Σπάτα πως παρασύρθηκε από την ένταση του ματς αλλά και το πολύ σκληρό παιχνίδι του ΠΑΟΚ.

«Θέλω να σας ζητήσω συγνώμη γι’ αυτό που έγινε στο τέλος και οδήγησε στην αποβολή μου. Ήταν λόγω της πολύ μεγάλης έντασης που είχε αυτό το ματς από την αρχή και βέβαια εκνευρίστηκα κι εγώ από το πολύ σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων… Ξέρετε πως ζω τα παιχνίδια με μεγάλη ένταση και πολλές φορές στόχος μου είναι να περάσω και σε σας περισσότερο πάθος κι αποφασιστικότητα. Απλά χθες με επηρέασε πολύ αυτό που έβλεπα από τους αντιπάλους στο γήπεδο και διαμαρτυρήθηκα πιο έντονα», είπε ο Χιμένεθ στους παίκτες του, δικαιολογώντας έτσι την αντίδρασή του στα τελευταία λεπτά της χθεσινής αναμέτρησης. Η οποία είχε ως αποτέλεσμα να παρακολουθήσει τη λήξη του αγώνα από την φυσούνα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ