Ατρόμητος: Με Κουλούρη και Μουνίθ κόντρα στον ΟΦΗ

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του εν όψει της εξ αναβολής αναμέτρησης για την 23η αγωνιστική της Superleague.

Ο Ατρόμητος υποδέχεται αύριο το απόγευμα (18.30) τον ΟΦΗ σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 23η αγωνιστική της Superleague. Ο συγκεκριμένος αγώνας θεωρείται ένας ακόμη «τελικός» για την ομάδα του Περιστερίου η οποία στοχεύει στο τρίποντο, που θα της δώσει την δυνατότητα να αναρριχηθεί ακόμη ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

Ενόψει του ματς με τους Κρητικούς, ο τεχνικός των Περιστεριωτών, Κρις Κόλμαν θα έχει στη διάθεσή του τους Χουάν Μουνίθ και Ευθύμη Κουλούρη που ήταν τιμωρημένοι. Αντίθετα, εκτός επιλογών έμεινε ο Πάτρικ Σάλομον που θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας τους λόγω καρτών.

Η αποστολή του Ατρομήτου αποτελείται από τους: Γιαννιώτης, Μάριτς, Κιβρακίδης, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαδόπουλος, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Τζοβάρας, Έρλινγκμαρκ, Ντένιτς, Καρτάλης, Χαρίσης, Μουνίθ, Ναμπί, Νταβιώτης, Ροτάριου, Σπιριντόνοβιτς, Μπεντινέλι, Αλιμπέκ, Κλωναρίδης, Κουλούρης

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από