Στα γραφεία ο Τσιγκρίνσκι για τις υπογραφές

Η ΑΕΚ τα βρήκε σε όλα χθες το βράδυ με την πλευρά του Ουκρανού αμυντικού, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr θα υπογράψει σήμερα συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με τους Κιτρινόμαυρους.

Παίκτης της ΑΕΚ τουλάχιστον για τα δύο επόμενα χρόνια θα είναι ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, καθώς η πλευρά του Ουκρανού αμυντικού συμφώνησε χθες αργά το βράδυ σε όλες τις λεπτομέρειες με την Ένωση! ΑΕΚ και Τσιγκρίνσκι είχαν ορίσει ένα πλαίσιο συμφωνίας από την προηγούμενη εβδομάδα όμως χθες οριστικοποιήθηκαν και οι τελικές λεπτομέρειες της συμφωνίας, που θα κρατήσουν τον έμπειρο αμυντικό στην ομάδα τουλάχιστον για δύο χρόνια ακομα. Μιας και στη συμφωνία υπάρχει όρος και για τρίτο χρόνο, αφού ορίστηκε οψιόν.

Μάλιστα, οι πληροφορίες από to10.gr αναφέρουν πως οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο του Τσιγκρίνσκι με την ΑΕΚ θα μπουν μέσα στην ημέρα! Με τον «Τσίγκρι» να πηγαίνει στα γραφεία της ΠΑΕ σήμερα και να επικυρώνει το deal με τον Δικέφαλο. Συνεχίζοντας έτσι την καριέρα του στην ΑΕΚ και στην Ελλάδα, όπως άλλωστε επιθυμούσε εξαρχής. Απορρίπτοντας εξαιρετικά συμφέρουσες προτάσεις, όπως εκείνη της Σίβασπορ ή της Ντιναμό Κιέβου.

Όλα δείχνουν λοιπόν πως εντός της ημέρας θα έχουμε και την ανακοίνωση της συμφωνίας για την επέκταση του συμβολαίου του Τσιγκρίνσκι, με την ΑΕΚ να βάζει από εκείνο το σημείο και μετά μπροστά και τις υπόλοιπες υποθέσεις που «καίνε». Με πρώτη εκείνη του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, με τον οποίο είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις εντός της Μεγάλης Εβδομάδας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από