Τι ισχύει με το φιλικό Άρης-ΠΑΟΚ στη μνήμη του Άλκη

Εγινε απλά μια κουβέντα ανάμεσα στους Καρυπίδη και Γκαγκάτση, όμως, θα πρέπει, πρώτα να συλληφθούν όλοι οι δράστες της δολοφονίας του Άλκη και στη συνέχεια ολόκληρη η οικογένεια του Άρη θα αποφασίσει για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Τα δημοσιεύματα για συμφωνία ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ –μετά και τα όσα δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης «Συζητήσαμε και με τον κ. Καρυπίδη, για να βρούμε την ημερομηνία, που θα είναι για όλους μας η κατάλληλη για να μπορέσει να γίνει. Συζητήσαμε για να βρούμε την ημερομηνία. Εννοείται ότι θα γίνει» – για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα στη μνήμη του 19χρονου Άλκη που δολοφονήθηκε, δεν επιβεβαιώνονται από την ΠΑΕ Άρης.

Οι κιτρινόμαυροι δεν πήραν επίσημη θέση, όμως, αυτό που βγαίνει, είναι ότι έγινε απλά μια κουβέντα ανάμεσα στους κ.κ Καρυπίδη και Γκαγκάτση, ενώ τέθηκε επί τάπητος και το θέμα του φιλικού.

Δεν υπήρξε, όμως, καμία συμφωνία, καθώς, αυτό που αποτελεί προτεραιότητα για τους ανθρώπους του Άρη, είναι η σύλληψη όλων των δολοφόνων του 19χρονου οπαδού της ομάδας τους.

Στη συνέχεια, ολόκληρη η οικογένεια του Άρη θα κληθεί να αποφασίσει για την διεξαγωγή ή όχι του συγκεκριμένου αγώνα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από