ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live Streaming:

Ο Ολυμπιακός έρχεται από το 1-1στην έδρα του ΠΑΟΚ, για το πρωτάθλημα, με την απόσταση τον «Δικέφαλο του Βορρά», να παραμένει στους 9 βαθμούς, αυξήθηκε μάλιστα η απόσταση από την ΑΕΚ, αφού εκείνη ηττήθηκε από τον Βόλο, την Κυριακή. Οι ερυθρόλευκοι ενισχύθηκαν σημαντικά στο μεταγραφικό παζάρι και πλέον έχουν απαιτητικό πρόγραμμα μέχρι τα μέσα του μήνα και την πρώτη αναμέτρηση κόντρα στην Αταλάντα για το Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Παναιτωλικόςυποχρεώθηκε σε ήττα από τον Άρη (0-2), μετά από τρεις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.Αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό για δεύτερη φορά σε 10 μέρες μετά τη νίκη (2-1) στον α’ προημιτελικό για το Κύπελλο, ενώ οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν και πάλι στις 9/2 για το Κύπελλο.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σεΟλυμπιακό και Παναιτωλικόείναι προγραμματισμένη για τις 17:15της Τετάρτης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ LiveStreaming | Μαρτίνς: «Παίζουμε πάντα για τη νίκη»

Ο ΠέδροΜαρτίνς επισήμανε πως ο Ολυμπιακός παίζει πάντα για τη νίκη ενώ τόνισε πως δεν έμεινε ικανοποιημένος από τη συνολική εικόνα της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αήττητο: «Σημαντικό από την άποψη ότι δεν μας αρέσει να χάνουμε έδαφος. Από εκεί και πέρα, δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τον τρόπο που παίξαμε. Δώσαμε χώρο στον αντίπαλο. Δεν ήμασταν ευχαριστημένοι με την απόδοση, παρά το αποτέλεσμα».

Για το αν ζούσε πιο έντονα το πρώτο ημίχρονο: «Η αλήθεια είναι ότι στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο άνετοι. Στο πρώτο ημίχρονο δεχθήκαμε γκολ από αυτογκόλ, αλλά ευτυχώς ισοφαρίσαμε γρήγορα. Υπήρχε περισσότερη ηρεμία και έλεγχος στο παιχνίδι στο δεύτερο μέρος».

 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ LiveStreaming | Βατσλίκ: «Καλός ο βαθμός, κρατάμε την απόσταση»

Όσα είπε ο Βατσλίκ:

Για το ματς: «Ο βαθμός είναι καλός, ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλά σήμερα. Κρατάμε την απόστασή μας, είμαστε 9 βαθμούς μπροστά. Ήρθαμε εδώ για τη νίκη, αλλά πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με την ισοπαλία. Είμαι ικανοποιημένος με την εμφάνισή μου, γιατί έλειπα για μία εβδομάδα και επέστρεψα σύντομα. Γενικότερα είναι ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το αν έχει αυτοπεποίθηση στη θέση του: «Δεν είναι εύκολο να αντικαθιστάς έναν κίπερ όπως ο Σα, που κάνει καταπληκτική δουλειά στην PremierLeague. Δεν είναι εύκολο να αντικαθιστάς κάποιον με κορυφαία απόδοση. Νιώθω καλύτερα, βρίσκω τον εαυτό μου, έχουμε δουλειά να κάνουμε και έχουμε μεγάλους στόχους».

Για τα συνεχόμενα ματς: «Φυσικά, συνηθίσαμε να παίζουμε κάθε 3-4 μέρες, βρίσκουμε ρυθμό, είχαμε κάποια ματς που αναβλήθηκαν λόγω covid, λόγω χιονιού. Θα είναι καλύτερο για εμάς να παίζουμε συνέχεια, το δείξαμε στο πρώτο μέρος της σεζόν».

Για την πιο δύσκολη φάση: «Νομίζω πως η κεφαλιά του Ίνγκασον ήταν η πιο δύσκολη απόκρουση. Η μπάλα αναπηδούσε ήταν απρόβλεπτη η πορεία της. Ήταν καλό παιχνίδι, με ωραίες αποκρούσεις. Είναι ασυνήθιστο γιατί τυχαίνει να έχεις ένα σουτ και να το δεχθείς».

Πώς νιώθει αυτός που δέχεται το αυτογκόλ: «Συμβαίνει δεν είναι η πρώτη φορά, ούτε η τελευταία. Το πιο σημαντικό ήταν η αντίδραση, που σκοράραμε αμέσως μετά. Ήταν σημαντικό που ισοφαρίσαμε και δεν πήγαμε στα αποδυτήρια με το 1-0».

 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ LiveStreaming | Λινκς για το παιχνίδι…

 Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από