Αλλαγή διαιτητή στην Τούμπα – Ο Ίστβαν Βαντ στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ αντί του Έκμπεργκ

Αλλαγή διαιτητή στην Τούμπα – Ο Ίστβαν Βαντ στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ αντί του Έκμπεργκ

Η ΚΕΔ άλλαξε τον διαιτητή που είχε αρχικά ορίσει για το ντέρμπι του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αφού ο Αντρέας Έκμπεργκ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Απρόοπτο προέκυψε στο ντέρμπι Δικεφάλων για τα προημιτελικά του Κυπέλλου αφού ο διαιτητής, Αντρέας Έκμπεργκ, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και έπρεπε να αντικατασταθεί.

Έτσι η ΚΕΔ όρισε άρχοντα της αναμέτρησης τον Ούγγρο, Ίστβαν Βαντ, ο οποίος έχει εμπειρία από ματς ελληνικού πρωταθλήματος αφού είχε σφυρίξει το παιχνίδι Άρης – Παναθηναϊκός 0-0 στις 12/5/21 για play-offs.

Ο Βαντ είναι διεθνής από το 2007 και ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA. Έχει διευθύνει τέσσερις αγώνες των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη και συγκεκριμένα τα παιχνίδια: Ανκαρασπορ-Ολυμπιακός 0-3 (23/2/2017, Europa League), Παναθηναϊκός-Μπρόντμπι 3-0, Παναθηναϊκός-Μίντιλαντ 4-1 και Μέταλιστ-Ολυμπιακός 0-1 ενώ ήταν και 4ος στο Βέρντερ-Παναθηναϊκός 0-3 πριν 13 χρόνια.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώνεται η αντικατάσταση του αρχικά ορισθέντα διαιτητή του αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στις 19/1/2022, Εκberg Andreas (Σουηδία), από τον Ιstvan Vad (Oυγγαρια). Ο κος Ekberg βρέθηκε θετικός στον Covid-19 και ως εκ τούτου δεν μπορεί να ταξιδέψει στην Ελλάδα».

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ