Χιμένεθ : «Έχουμε μπροστά μας μόνο τελικούς»

Χιμένεθ : «Έχουμε μπροστά μας μόνο τελικούς»

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στους παίκτες της ΑΕΚ για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα για τα εναπομείναντα παιχνίδια.

Ο Μανόλο Χιμένεθ στη χθεσινή (26/03) προπόνηση προέτρεψε τους ποδοσφαιριστές του να τα δώσουν όλα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος προκειμένου η ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους της.

Συγκεκριμένα ο Ισπανός τεχνικός ζήτησε καλή προετοιμασία για πέντε ματς-τελικούς τα οποία θα κρίνουν τον τίτλο, στην ομιλία που έκανε στους παίκτες του πριν την πρώτη προπόνηση της εβδομάδας.

«Θα πρέπει να αρχίσουμε να μπαίνουμε σε αγωνιστικό ρυθμό. Έχουμε μπροστά μας μόνο τελικούς και ξεκινάμε από το ματς της Κυριακής. Θα πρέπει να δουλέψουμε καλά και να προετοιμαστούμε όσο πιο καλά γίνεται», είπε ο Μανόλο Χιμένεθ στα αποδυτήρια στους ποδοσφαιριστές του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ισπανός τεχνικός είδε τους Αραούχο και Κονέ να προπονούνται κανονικά και να τίθενται στη διάθεσή του, ενώ περιμένει από αύριο (28/03) και τους διεθνείς να ενσωματωθούν στις προπονήσεις ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ