Χιμένεθ: «Τα πρωταθλήματα δεν κερδίζονται την 10η αγωνιστική» (vid)

Το σχόλιο του Ισπανού τεχνικού για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και τη συνέχεια

Χαμηλούς τόνους επιχείρησε να κρατήσει ο Μανόλο Χιμένεθ μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, με τον προπονητή της ΑΕΚ να τονίζει πως κανένας τίτλος δεν κρίθηκε την 10η αγωνιστική.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της ΑΕΚ: «Δεν μπορούμε να μιλάμε στη 10η αγωνιστική ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Τα πρωταθλήματα κερδίζονται τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Πρέπει να μην το κάνουμε αυτό στο κοινό.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να το προσπαθήσουμε, εμείς σαν επαγγελματίες ξέρουμε πόσο δύσκολο να το προσπαθήσεις και να το κερδίσεις αυτό. Αυτή την… δωρεάν πίεση που υπάρχει πρέπει να την αφήσουμε στην άκρη, γιατί δεν κάνει καλό σε κανέναν. Πρέπει να μην πουλάμε φούμαρα.

Αυτοί που έχουν το ελεύθερο να μιλούν για πρωτάθλημα είναι οι φίλαθλοι, γιατί αυτοί είναι ελεύθεροι να ονειρεύονται. Οι υπόλοιποι καλούμαστε να δουλέψουμε», είπε αρχικά ο Χιμένεθ.

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Πάνω από την τεχνική και την τακτική ποιότητα που υπάρχει μέσα στο παιχνίδι, ήταν η προσπάθεια και η καρδιά που έβαλαν οι ποδοσφαιριστές μου».

Για τον κόσμο: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ο κόσμος βρίσκεται στο πλευρό μας, συμπαραστέκεται και ωθεί την ομάδα. Μακάρι να μπορέσουμε να του αφιερώσουμε πάρα πολλές νίκες».  

https://youtu.be/p0uvDdNBVrk

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από