Ατρόμητος : «Πρόταση σε Στέφανο Αθανασιάδη»

Ατρόμητος : «Πρόταση σε Στέφανο Αθανασιάδη»

Για την απόκτηση του Στέφανου Αθανασιάδη από την Μακάμπι Χάιφα κινείται ο Ατρόμητος, σύμφωνα με δημοσίευμα από το Ισραήλ.

Τον περασμένο Αύγουστο η Μακάμπι Χάιφα απέκτησε με ελεύθερη μεταγραφή τον Στέφανο Αθανασιάδη προκειμένου εκείνος να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιθετική γραμμή και να την βοηθήσει με τα γκολ του να κάνει το βήμα παραπάνω στις εγχώριες διοργανώσεις. Τα πράγματα, όμως, δεν πάνε όπως τα περίμεναν, με τον Έλληνα φορ να έχει σκοράρει μόλις μια φορά σε 15 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και τους διοικούντες τον σύλλογο να ψάχνουν τρόπο για απαλλαγούν από το βαρύ συμβόλαιό του.

Κάπου εδώ έρχεται ο Ατρόμητος, ο οποίος σύμφωνα με ιστοσελίδα του Ισραήλ κινείται για την απόκτησή του 29χρονου φορ, με τις δύο πλευρές μάλιστα να είναι σε προχωρημένες επαφές. Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, οι Περιστεριώτες έχουν προσεγγίσει επίσημα τον Αθανασιάδη και ο «γάμος» μπορεί να γίνει είτε με δανεισμό, εφόσον η Μακάμπι Χάιφα καλύψει ένα -μεγάλο- μέρος από το σχεδόν μισό εκατομμύριο που παίρνει ετησίως ο ποδοσφαιριστής, είτε εφόσον τον αφήσει ελεύθερο και ο Ατρόμητος διαπραγματευτεί μαζί του για μια συνεργασία με σαφούς διαφορετικούς οικονομικούς όρους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ