Στην Τούμπα με 3.05, στο Καραϊσκάκης με 13.00

Στην Τούμπα με 3.05, στο Καραϊσκάκης με 13.00

Η ανάλυση & οι στοιχηματικές προτάσεις για τα σπουδαιότερα ματς της Κυριακής στη Super League!

Τελευταία αγωνιστική του α’ γύρου και την Κυριακή ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Λαμία στην Τούμπα. Η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 17:15. Τα περιθώρια έχουν στενέψει για τον ‘Δικέφαλο’, μετά τις τρεις σερί ήττες από Ατρόμητο, Άρη και Ιωνικό. Μοιραία, δεν έχει άλλη επιλογή από το να επιστρέψει στις νίκες. Την Πέμπτη πήρε μια ψυχολογική ώθηση, καθώς επικράτησε της Λίνκολν με σκορ 2-0 και προκρίθηκε στα playoffs του Europa Conference League.

Η Λαμία δεν μπορεί να σκέφτεται τίποτα περισσότερο από την παραμονή. Με 10 βαθμούς είναι στην 12η θέση, στο +1 από τον Ατρόμητο και στο +3 από τον ουραγό Απόλλωνα. Θέλει να βρεθεί σε όσο το δυνατόν πιο πλεονεκτική θέση για τον στόχο της όταν ξεκινήσουν τα playouts. Ομάδα που προσπαθεί κυρίως να αμυνθεί και να ψάξει το γκολ σε αντεπιθέσεις ή τις στημένες φάσεις. Έχει ποιοτικό έλλειμμα, που επιχειρεί να αντισταθμίσει με τρεξίματα και δύναμη.

Ο ΠΑΟΚ έχει ξοδέψει δυνάμεις μεσοβδόμαδα και θα κληθεί να αντιμετωπίσει ένα σύνολο που θα αγωνιστεί πίσω από τη μπάλα, δίνοντας έμφαση στην ανασταλτική λειτουργία. Η ανάγκη ωστόσο των γηπεδούχων για το τρίποντο είναι μεγάλη και η διαφορά δυναμικότητας δεδομένη. Να κερδίσει ο ΠΑΟΚ, under 3,5 γκολ στο ματς και over 2,5 κάρτες για τη Λαμία σε απόδοση 3.05 στo ΜatchCombo της Stoiximan.

Το σημαντικότερο ματς της αγωνιστικής διεξάγεται στις 19:30 το βράδυ της Κυριακής στο Φάληρο. O πρωτοπόρος και αήττητος Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη, που βρίσκεται πια σε τροχιά playoffs κι ας ξεκίνησε την προσπάθεια του με -6 (περιμένει την απόφαση του CAS) την φετινή σεζόν.

Οι Πειραιώτες ηττήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στην Αμβέρσα, έμειναν δεύτεροι στον όμιλο τους στο Europa League και τους περιμένει μια δύσκολη κλήρωση τη Δευτέρα. Εντούτοις ο εγχώριος τίτλος παραμένει ο βασικός στόχος της σεζόν, έτσι η νίκη κόντρα στον Άρη είναι το μοναδικό ζητούμενο.

Οι ‘κίτρινοι’ αντέδρασαν εντυπωσιακά μετά την βαριά εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πέρασαν με ‘διπλό’ από την Τούμπα και στη συνέχεια πήραν το τρίποντο και στο ματς με τον Αστέρα. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου παίζει καλό ποδόσφαιρο, όμως συχνά δυσκολεύεται να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και αφήνει βαθμούς σε ματς που είναι καλύτερη. Το ρόστερ είναι γεμάτο, λύσεις υπάρχουν και μεσοεπιθετικά υπάρχει μπόλικο ταλέντο στη δημιουργία.

Ικανός ο Άρης να δημιουργήσει προβλήματα στους ‘ερυθρόλευκους’, έστω κι αν η προοπτική αποτελέσματος στο ‘Γεώργιος Καραϊσκάκης’ δεν είναι μεγάλη για οποιαδήποτε ομάδα εντός συνόρων. Θα βρει όμως τις στιγμές του και ένα γκολ μπορεί να βάλει σε πίεση τους γηπεδούχους. Μασούρας, Ελ Αραμπί και Αγκιμπού έμειναν εκτός βασικού σχήματος στην ήττα από την Αντβέρπ και επιστρέφουν στην ενδεκάδα απέναντι στον Άρη.

Αυτή η τριάδα αναμένεται να πρωταγωνιστήσει για τον Ολυμπιακό, με τον νεαρό Αφρικανό να εκμεταλλεύεται το γεγονός πως συνήθως έρχεται από την πίσω ζώνη για να απειλήσει μια ήδη απασχολημένη άμυνα. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο Φάληρο, over 3,5 κόρνερ για τον Άρη και να βρει δίχτυα ο Αγκιμπού, σε απόδοση 13.00 στο MatchCombo της Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Πόσο καλός είσαι στα αθλητικά; Christmas Trivia στη Stoiximan!

Αν πιστεύεις ότι ξέρεις τα πάντα από αθλητικά, ήρθε το Christmas Trivia της Stoiximan όπου μπορείς να κερδίσεις σούπερ έπαθλα*! Αυτή την Κυριακή στις 18:00 & 19:00, σε περιμένουν από 10 ερωτήσεις στο απόλυτο παιχνίδι γνώσεων στο Live Casino της Stoiximan, το Christmas Trivia!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ