STOIXIMAN SUPERLEAGUE
![Με ποιον θα έπαιζαν στα play off ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός αν ολοκληρωνόταν σήμερα η Euroleague](https://www.to10.gr/wp-content/uploads/2025/02/6369299-300x200.jpg)
Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό (11/12 – 19:30) εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ. Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Σίτο και Σανταφέ, ενώ αμφίβολοι παραμένουν οι Τιλίκα και Καπίγια.
Ο Τιλίκα τις προηγούμενες ημέρες υποβλήθηκε σε μαγνητική η οποία ήταν «καθαρή», ωστόσο η συμμετοχή του στην αυριανή αναμέτρηση παραμένει ερωτηματικό, ενώ για τον Καπίγια οι πιθανότητες είναι λιγοστές μιας και η περίπτωση του χρειάζεται ειδική διαχείριση.
Οι Αρκάδες οι οποίοι δεν ανακοίνωσαν αποστολή για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ, θέλουν να πάρουν τους τρείς βαθμούς και να επιστρέψουν ξανά στα θετικά αποτελέσματα, έπειτα από την εκτός έδρας ήττα από τον Άρη την προηγούμενη αγωνιστική.