Καμία ευθύνη από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ – «Εσείς φταίτε, ζείτε με τις αναμνήσεις», είπε ο Γκαγκάτσης στους παίκτες

Καμία ευθύνη από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ – «Εσείς φταίτε, ζείτε με τις αναμνήσεις», είπε ο Γκαγκάτσης στους παίκτες

Ο Μάκης Γκαγκάτσης βρέθηκε στην προπόνηση του ΠΑΟΚ και μιλώντας σε έντονο ύφος στους παίκτες τους χαρακτήρισε ως τους μοναδικούς υπαίτιους για τη φετινή κατρακύλα του ΠΑΟΚ.

Σε μια μέρα που όλος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ βράζει με τη διοίκηση, που έχει αφήσει απροστάτευτη την ομάδα. Σε μια σεζόν που οι επιθέσεις από τον κόσμο προς τους διοικούντες είναι καθημερινές λόγω της μεταγραφικής πολιτικής. Σε μια μέρα που τα επεισόδια στην Τούμπα κάνουν τον γύρο όλου του κόσμου και… ξεφτιλίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιλέγει να δείξει με το… δάχτυλο τους φταίχτες.

Και φυσικά, για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν υπάρχει δική της ευθύνη. Αλλά το δάχτυλο δείχνει τους ποδοσφαιριστές. Σε μια σοκαριστική ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, τους έκανε πρωτοφανή επίθεση. Λέγοντάς τους μεταξύ άλλων πως ζουν με τις… αναμνήσεις, πως όποιος δεν μπορεί να πάει να το πει και η διοίκηση θα τον απαλλάξει και πως δεν σέβονται τον κόσμο της ομάδας.

Χωρίς να αναλάβει την παραμικρή ευθύνη ο ίδιος ή να μιλήσει για τα λάθη της διοίκησης, ο Μάκης Γκαγκάτσης επιτέθηκε στους ποδοσφαιριστές και τους χαρακτήρισε μοναδικούς υπεύθυνους για τη φετινή πορεία της ομάδας.

Αναλυτικά όσα τους είπε:

«Μετά από τόσα χρόνια, χάνουμε από τον Άρη στην Τούμπα, είναι ντροπή. Φυσικά μέσα είναι και όλα τα αποτελέσματα, δεν γίνεται να χάνουμε με 2-0 από τον τελευταίο Ατρόμητο που προχθές έχασε 6-2 και εχθές με τον Άρη να δίνετε την εντύπωση ότι έχετε συμβιβαστεί με τα αποτελέσματα. Δεν σεβαστήκατε τον κόσμο και απολογούμαστε όλοι σε αυτόν τον κόσμο.

Και εσείς απολογείστε και στον κόσμο και στον Σαββίδη και στη διοίκηση γιατί είστε επαγγελματίες και δεν κάνετε το χόμπι σας. Όποιος δεν θέλει ή κρίνει ότι δεν μπορεί, να ενημερώσει τον προπονητή ή τον Καρυπίδη και εμείς θα φροντίσουμε να τον απαλλάξουμε…

Δεν θα σβήσει κανένας με σφουγγάρι τους παίκτες που έφεραν το πρωτάθλημα το 2019 και κατέκτησαν πέρσι το κύπελλο, ούτε προσπαθούμε να μειώσουμε την καριέρα αυτών που παίζουν εδώ και το τι έχουν κάνει, σταματήστε να ζείτε με τις αναμνήσεις. Οι αναμνήσεις είναι για να τις διηγούμαστε στα εγγόνια, εδώ είμαστε για να διασφαλίσουμε το παρόν και το μέλλον του ΠΑΟΚ…

Δεν με ενδιαφέρει τι διαφορές έχετε μεταξύ σας γιατί βλέπουμε μέσα στο παιχνίδι διάφορες εντάσεις και κάπου είναι φυσιολογικό με τόσους σφυγμούς αλλά περνάντε εικόνα ότι έχετε μεταξύ σας διαφορές. Σε μια ομάδα τόσων ανθρώπων είναι φυσιολογικό να υπάρχουν αυτά αλλά δεν σας ζήτησε κανένας να κάνετε παρέα όλοι μαζί και να τρώτε κάθε βράδυ όλοι μαζί. Ο καθένας μπορεί να έχει τις παρέες του αλλά στον ΠΑΟΚ θα είστε οικογένεια.

Το ΄97 ήμουν παρών ως φίλαλθος και το 2010 ως διευθυντής, τώρα ως διευθύνων σύμβουλος και είναι μια από τις χειρότες ημέρες μου στον ΠΑΟΚ. Κανείς δεν μπορεί να απαιτεί από εσάς μόνο νίκες αλλά έχουμε απαίτηση να δίνετε τα πάντα. Ως ελάχιστο σεβασμό στον κόσμο και στους εαυτούς σας, θέλουμε μόνο νίκες μέχρι τα Χριστούγεννα σε αυτά τα εφτά ματς που έρχονται…».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ