Χιμένεθ σε παίκτες: «Να ξεκουραστούμε, αλλά να μην χάσουμε τον ρυθμό μας»

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε σήμερα στους ποδοσφαιριστές του για τις τελευταίες εξελίξεις και το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν τις προηγούμενες μέρες, ζητώντας τους να αποφορτιστούν, να χαλαρώσουν, αλλά να μην χάσουν παράλληλα τον ρυθμό και τη συγκέντρωσή τους. Ο Ισπανός τεχνικός ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές του διήμερο ρεπό μετά το φιλικό της Παρασκευής με τη Λαμία, […]

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε σήμερα στους ποδοσφαιριστές του για τις τελευταίες εξελίξεις και το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν τις προηγούμενες μέρες, ζητώντας τους να αποφορτιστούν, να χαλαρώσουν, αλλά να μην χάσουν παράλληλα τον ρυθμό και τη συγκέντρωσή τους.

Ο Ισπανός τεχνικός ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές του διήμερο ρεπό μετά το φιλικό της Παρασκευής με τη Λαμία, όμως προανήγγειλε ένα ακόμα «τεστ», στην εβδομάδα που έρχεται. Ώστε να διατηρηθούν σε αγωνιστικό τέμπο, εν αναμονή της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

«Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα μας προσφέρεται μια ευκαιρία να ξεκουραστούμε. Να γεμίσουμε μπαταρίες και να χαλαρώσουμε. Όμως να μην χάσουμε και τη συγκέντρωσή μας. Θα έχουμε ένα φιλικό με την Λαμία την Παρασκευή και μετά θα ακολουθήσει ένα διήμερο ξεκούρασης. Αλλά από τη Δευτέρα θα μπούμε ξανά σε αγωνιστικό ρυθμό και θα δώσουμε πιθανότατα ένα ακόμα παιχνίδι. Πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στους στόχους μας και στη δουλειά μας, κοιτάζοντας όσο μπορούμε να αποφορτιστούμε στις μέρες που έρχονται. Χωρίς, όμως, να ξεχάσουμε τον δρόμο που έχουμε ακόμα μπροστά μας», είπε ο Χιμένεθ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από