Κοιτάει την περίπτωση του Ντένιτς ο Ατρόμητος

Κοιτάει την περίπτωση του Ντένιτς ο Ατρόμητος

Την περίπτωση του 25χρονου Τζόρτζε Ντένιτς κοιτάει ο Ατρόμητος για την ενίσχυσή του στην μεσαία γραμμή.

Ο Ατρόμητος είναι μία από τις ομάδες της Superleague που έχουν ενισχυθεί σε μεγάλο βαθμό ενόψει της νέας σεζόν. Οι Περιστεριώτες έχουν κάνει μερικές εντυπωσιακές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά δεν πρόκειται να σταματήσουν εδώ την προσπάθεια ενδυνάμωσης και άλλο του ρόστερ.

Η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ έχει βάλει στο στόχαστρο τον Τζόρτζε Ντένιτς, ο οποίος αγωνίζεται στον Απόλλωνα Λεμεσού. Ο 25χρονος Σέρβος αμυντικός χαφ αρέσει στον Ισπανό προπονητή, καθώς διαθέτει εκείνα τα στοιχεία που λείπουν από το χώρο του κέντρου.

Ο Ντένιτς ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ραντ και το 2018 μετακόμισε στην Νορβηγία για χάρη της Ρόζερμποργκ έναντι 500.ο00 ευρώ. Τον Ιανουάριο του 2020 ο Απόλλωνας Λεμεσού τον έκανε δικό του με την μορφή δανεισμού, αλλά οι πολύ καλές εμφανίσεις του Σέρβου έπεισαν την κυπριακή ομάδα να τον κάνει μόνιμα δικό της για μόλις 100.00ο ευρώ.

Την περσινή χρονιά «έγραψε» συνολικά 37 συμμετοχές, με απολογισμό ένα γκολ και τρεις ασίστ. Αξίζει να αναφέρουμε πως είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Σερβίας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ