Παναθηναϊκός – Την ψάχνει με δύο τρόπους για τον Λούντκβιστ

Παναθηναϊκός – Την ψάχνει με δύο τρόπους για τον Λούντκβιστ

Ο Ρομάν Λούντκβιστ περιμένει τη συμφωνία των δύο ομάδων για να έρθει στην Αθήνα.

Από τη Γκρόνιγκεν εξαρτάται η μεταγραφή του Ραμόν Λούντκβιστ στον Παναθηναϊκό. Η ολλανδική ομάδα δεν σκόπευε να παραχωρήσει τον 24χρονο μέσο, ο οποίος πέρυσι ήταν βασικός με 27 συμμετοχές, με 3 γκολ και 2 ασίστ. Ωστόσο, ο παίκτης έχει ζητήσει να φύγει, αφού επιθυμεί να αλλάξει περιβάλλον και την επιθυμία του Σουηδού επιχειρούν να εκμεταλλευτούν οι άνθρωποι του Τριφυλλιού.

Ανάμεσα στους ιθύνοντες της ΠΑΕ και στους παράγοντες της Γκρόνιγκεν υπάρχει ανοιχτός δίαυλος για τον Λούντκβιστ και συζητούν δύο ενδεχόμενα. Το ένα είναι η απ’ ευθείας αγορά του Ολλανδού χαφ από τον Παναθηναϊκό και το άλλος ο δανεισμός με οψιόν τον επόμενο Ιούνιο.

Το πρώτο σενάριο είναι το ιδεατό για τη Γκρόνιγκεν, αφού θα απαλλαγεί από τον Λούντκβιστ μια και καλή. Το αντίτιμο τελεί υπό συζήτηση και οι «πράσινοι» προσπαθούν να το φέρουν στο ύψος που θεωρούν κατάλληλο, ώστε να κλείσουν τη μεταγραφή.

Ανάμεσα στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και στην πλευρά του Λούντκβιστ έχει επιτευχθεί συμφωνία στο οικονομικό και στη διάρκεια του συμβολαίου. Ο 24χρονος μέσος περιμένει την άδεια της ομάδας του για να ταξιδέψει στην Αθήνα για οριστική εγκατάσταση.

Ο Λούντκβιστ δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το σαββατιάτικο παιχνίδι της Γκρόνιγκεν με την Ουτρέχτη με την αιτιολογία του τραυματισμού. Αντίστοιχα, ο Λούντκβιστ δεν είχε παίξει ούτε στην Eredivisie με την Καμπούρ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ