Χιμένεθ : «Να κρατήσουμε τη συγκέντρωσή μας, δεν πρέπει να επηρεαστούμε»

Χιμένεθ : «Να κρατήσουμε τη συγκέντρωσή μας, δεν πρέπει να επηρεαστούμε»

Τι είπε στους παίκτες του ο Ισπανός τεχνικός.

Τα όσα έγιναν στην Τούμπα αλλά και τα όσα ακολούθησαν του ντέρμπι με την διακοπή του πρωταθλήματος, αναμφίβολα επηρέασαν το κλίμα στις τάξεις της ΑΕΚ. Που μπήκε από χθες το βράδυ σε μια εντελώς διαφορετική διαδικασία όσον αφορά στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Τα παραπάνω ήταν το θέμα συζήτησης και σήμερα στα Σπάτα, με τον Μανόλο Χιμένεθ να μιλά στους ποδοσφαιριστές του και να τους ζητά απόλυτη συγκέντρωση στους στόχους τους, άσχετα με τις εξελίξεις. Υπογραμμίζοντας πως αυτό που οφείλουν να κάνουν οι Κιτρινόμαυροι είναι να κρατήσουν το μυαλό τους έξω από όλα αυτά, συνεχίζοντας τη δουλειά τους.

«Εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Δεν είναι εύκολα πράγματα αυτά και σίγουρα επηρεάζουν το πρόγραμμά μας, όμως εμείς θα πρέπει να κρατήσουμε το μυαλό μας καθαρό. Κοιτάζοντας τη δουλειά μας και περιμένοντας τα νεότερα», είπε ο Χιμένεθ.

Παράλληλα, ο Ισπανός τεχνικός έκανε και ένα σχόλιο για την εμφάνιση στην Τούμπα, δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες του για πρόσωπο που έδειξαν αλλά και την καρδιά που κατέθεσαν στο γήπεδο. «Κάνατε σε μεγάλο βαθμό όλα όσα είχαμε πει και δουλέψει. Δεν δώσαμε δικαιώματα στον αντίπαλο και αξίζαμε τον βαθμό. Δείξατε καρδιά στο γήπεδο και σας αξίζουν μπράβο. Τώρα θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει με το παιχνίδι, όμως πλέον αυτό δεν είναι στο δικό μας χέρι», ήταν τα λόγια του τεχνικού της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ