Παναθηναϊκός – Η απάντηση της Κορίνθιανς για τον Ματέους Βιτάλ (vid)

Παναθηναϊκός – Η απάντηση της Κορίνθιανς για τον Ματέους Βιτάλ (vid)

Η διοίκηση της Τιμάο απάντησε για το αν παραχωρείται ο 23χρονος μεσοεπιθετικός.

Από τον Παναθηναϊκό εξαρτάται πλέον η απόκτηση του Ματέους Βιτάλ! Γιατί η Κορίνθιανς απάντησε ότι παραχωρεί τον ποδοσφαιριστή και όρισε τις προϋποθέσεις, ρίχνοντας το μπαλάκι στο Τριφύλλι και στον 23χρονο μεσοεπιθετικό.

Ο ατζέντης του Ματέους Βιτάλ είχε μεταφέρει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και ζήτησε από τη διοίκηση της Τιμάο ενημέρωσε για την κατάσταση του πελάτη του.

Οι παράγοντες της Κορίνθιανς ενημέρωσαν επίσημα την πλευρά του Βιτάλ ότι παραχωρείται με μονοετή δανεισμό, με μόνη προϋπόθεση την κάλυψη του συνόλου των αποδοχών που προβλέπονται στο συμβόλαιο του.

Η Κορίνθιανς δεν απαιτεί υποχρεωτική οψιόν αγοράς στη συμφωνία και το αφήνει την ευχέρεια στον Παναθηναϊκό. Εάν οι «πράσινοι» θέλουν buy out, τότε η βραζιλιάνικη ομάδα το ορίζει στα 6 εκατομμύρια ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων που κατέχει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κορίνθιανς δεν έχει «όλο» το ποσοστό του Ματέους Βιτάλ, αλλά το 85%. Το υπόλοιπο 15% ανήκει στο μανατζερικό γραφείο που εκπροσωπεί τον Λατινοαμερικάνο παίκτη.

Επιπλέον, ο Βιτάλ πήρε το ελεύθερο να συζητήσει με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, ώστε να διαπιστώσει και αυτός εάν του αρέσει η προοπτική της μετακόμισης στην Αθήνα.

O Βιτάλ έχει συμβόλαιο με την Τιμάο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2023.

Δείτε το ρεπορτάζ του Αργεντινού δημοσιογράφου Φλάβιο Ορτέγκα, ο οποίος αποκάλυψε το θέμα:

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ