Χωρίς Τσιγκρίνσκι στην Τούμπα η ΑΕΚ (pic)

Η ΑΕΚ πηγαίνει για τη νίκη στην Τούμπα και για να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στην κατάκτηση του τίτλου, αλλά ο Τσιγκρίνσκι δεν κατάφερε να προπονηθεί.

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του γόνατού του και έτσι αποκλείστηκε από την αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο Ουκρανός στόπερ έκανε και σήμερα πρόγραμμα θεραπείας στα Σπάτα και έτσι η Ένωση θα στερηθεί των υπηρεσιών του στο ντέρμπι της Τούμπας, με το δίδυμο της άμυνας να απαρτίζεται από τους Λαμπρόπουλο, Βράνιες.

Από εκεί και πέρα όλοι οι υπόλοιποι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά με τον Μανόλο Χιμένεθ να ανακοινώνει μετά το τέλος της προπόνησης τους παίκτες που θα βρεθούν στην Τούμπα. Οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Χιμένεθ είναι οι: Τσιντώτας, Μπάρκας, Γκάλο, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Τζανετόπουλος, Λόπες, Χουλτ, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Μασούντ, Κονέ, Κλωναρίδης, Μπακασέτας, Λιβάια, Γιακουμάκης, Αραούχο.

Στόχος της ΑΕΚ στην Τούμπα δεν είναι τίποτε άλλο πέραν της νίκης και αυτό είναι κάτι που ξεκαθάρισε σε όλους (και όλους τους τόνους) ο Μανόλο Χιμένεθ.

https://twitter.com/AEK_FC_OFFICIAL/status/972453077688123392

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από