Σενάρια για Ανσαριφάρντ και Ρωσία

Σενάρια για Ανσαριφάρντ και Ρωσία

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον από ομάδα της Ρωσίας, η οποία είναι έτοιμη να κάνει κίνηση για να τον αποκτήσει, όμως ο Ολυμπιακός δεν προτίθεται να τον πουλήσει.

Ο πρώτος σκόρερ του ΟλυμπιακούΚαρίμ Ανσαριφάρντ φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο ομάδας από το ρωσικό πρωτάθλημα, η οποία εμφανίζεται διατεθειμένη να καταθέσει σύντομα πρόταση στους ερυθρόλευκους για τον Ιρανό σέντερ φορ.

Σύμφωνα με όσα γράφει η SportDay, το γεγονός πως ο Ιρανός επιθετικός του Ολυμπιακού είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 14 γκολ (και 4 ασίστ) σε όλες τις διοργανώσεις δεν έχει περάσει απαρατήρητο, ενώ ετοιμάζεται παράλληλα για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Επίσης το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει πως ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένος προς το παρόν να τον παραχωρήσει, όμως δεν αποκλείεται να σημειωθούν εξελίξεις, ειδικά αν οι ερυθρόλευκοι δεν προκριθούν στο προκριματικά του Champions League. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ιρανός επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Πειραιώτες μέχρι το 2020, οπότε όποια ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει θα πρέπει να καταβάλλει ένα αρκετά μεγάλο ποσό για να τον κάνει δικό της.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ