STOIXIMAN SUPERLEAGUE
![Με ποιον θα έπαιζαν στα play off ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός αν ολοκληρωνόταν σήμερα η Euroleague](https://www.to10.gr/wp-content/uploads/2025/02/6369299-300x200.jpg)
Το «πλήγμα» φαίνεται πως επιβεβαιώνεται για τον ΠΑΟΚ και τον Ρασβάν Λουτσέκσου, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις Χοσέ Άνχελ Κρέσπο έχει υποστεί θλάση.
Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός αποχώρησε από τη φιλική αναμέτρηση κόντρα στη Χέρακλες με πρόβλημα τραυματισμού, βγαίνοντας έτσι αναγκαστικά από το παιχνίδι.
Και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις από το «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο έχει υποστεί θλάση στο μηριαίο δικέφαλο του δεξιού του ποδιού και θα χρειαστεί να μείνει για τουλάχιστον δέκα ημέρες εκτός αγωνιστικής δράσης. Βέβαια στον ΠΑΟΚ περιμένουν τις εξετάσεις, καθώς ευελπιστούν σε κάτι που θα αφήσει τον Ισπανό εκτός αγωνιστικών χώρων για μικρότερο χρονικό διάστημα.