ΑΕΚ : Μόνο με θαύμα στην Τούμπα ο Τσιγκρίνσκι

Η ΑΕΚ μετράει αντίστροφα για το ντέρμπι των δικεφάλων απέναντι στον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στην Τούμπα την Κυριακή (11/3, 19:30) για την 25η αγωνιστική της Superleague. Η Ένωση συνεχίζει την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς με τη σημερινή πρωινή προπόνηση. Όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά σήμερα, εκτός από τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που […]

Η ΑΕΚ μετράει αντίστροφα για το ντέρμπι των δικεφάλων απέναντι στον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στην Τούμπα την Κυριακή (11/3, 19:30) για την 25η αγωνιστική της Superleague. Η Ένωση συνεχίζει την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς με τη σημερινή πρωινή προπόνηση.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά σήμερα, εκτός από τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που υποβλήθηκε και πάλι σε θεραπεία. Ήταν ήδη γνωστό ότι ο Ουκρανός στόπερ είναι αμφίβολος για το ντέρμπι, λόγω του τραυματισμού του, αλλά η αλήθεια είναι ότι μόνο με θαύμα θα τεθεί στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ θα συνεχιστεί με την προπόνηση της Παρασκευής η οποία είναι είναι προγραμματισμένη για τις 10.30.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από