«Η ΑΕΚ του Χιμένεθ έχει… cojones και πάει φουλ για τίτλο»

Ιστοσελίδα της Σεβίλλης αποθεώνει την Ένωση και τον Ισπανό τεχνικό

Η φετινή πορεία της ΑΕΚ που την έχει φέρει στην κορυφή του πρωταθλήματος και κοντά στον πρώτο της τίτλο μετά από 24 χρόνια, έχει κάνει αίσθηση και εκτός συνόρων. Με τους Ισπανούς, ελέω Μανόλο Χιμένεθ, να ασχολούνται συχνά με την Ένωση και τα επιτεύγματά της.

Σήμερα, ιστοσελίδα της Σεβίλλης κάνει ειδική αναφορά στον Ισπανό τεχνικό και στην πορεία της ΑΕΚ, χαρακτηρίζοντάς την μάλιστα ως μια ομάδα με μεγάλα… cojones! Με τους Ισπανούς να υπογραμμίζουν πως το φετινό σύνολο του Χιμένεθ οδεύει προς τον πρώτο του τίτλο μετά από 24 χρόνια, την ίδια στιγμή που έχει μπροστά του και την προοπτική της συμμετοχής σε έναν ακόμα τελικό κυπέλλου.

«Η ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ, αυτή η ομάδα με τα μεγάλα… cojones, βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Στη δεύτερη θητεία του στην ομάδα, το αστέρι από το Αραχάλ οδηγεί την ΑΕΚ στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, καταγράφοντας απίστευτα αποτελέσματα! Μόλις δύο ήττες στο πρωτάθλημα, πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου και τώρα η ομάδα του βρίσκεται μόνη στην κορυφή. Με αυτούς τους αριθμούς και με έξι αγωνιστικές να απομένουν, ο Χιμένεθ ετοιμάζεται να οδηγήσει την ΑΕΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά το 1994», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας nervioneo.com.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από