ΠΑΟΚ : Την Παρασκευή η έφεση

ΠΑΟΚ : Την Παρασκευή η έφεση

Για την Παρασκευή στις 18:00 ορίστηκε από την δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ η εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ για την τιμωρία που του επιβλήθηκε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο δικέφαλος έχει τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, πρόστιμο 30.000 ευρώ ενώ ο αγώνας κατακυρώθηκε στον Ολυμπιακό με 3-0 για το […]

Για την Παρασκευή στις 18:00 ορίστηκε από την δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ η εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ για την τιμωρία που του επιβλήθηκε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο δικέφαλος έχει τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, πρόστιμο 30.000 ευρώ ενώ ο αγώνας κατακυρώθηκε στον Ολυμπιακό με 3-0 για το ρολό ταινίας χαρτιού που τραυμάτισε τον Όσκαρ Γκαρθία.

Η απόφαση αναμένεται να βγει μέχρι το βράδυ της ίδιας ημέρας ή το αργότερο το πρωί της επομένης, ώστε αν «πέσει» η τιμωρία, στον ΠΑΟΚ να εκδώσουν εισιτήρια για το ντέρμπι της επομένης με την ΑΕΚ. Κάτι βεβαίως που θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο.

Αν η τιμωρία παραμείνει, τότε η Τούμπα θα είναι κλειστή. Νωρίτερα την ίδια ημέρα, στις 16:00 έχει προγραμματιστεί να εκδικαστεί έπειτα από δύο αναβολές, η έφεση του Ολυμπιακού για την τιμωρία του στον αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ