Ολυμπιακός: Ολοκληρώνεται σήμερα του Σα στη Γουλβς

Ολυμπιακός: Ολοκληρώνεται σήμερα του Σα στη Γουλβς

Ο Ζοσέ Σα έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Γουλβς και αναμένεται να βρεθεί στην Αγγλία για να επισημοποιήσει τη συμφωνία με τους Λύκους.

Ο Ζοσέ Σα είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Γουλβς και τυπικά μέσα στις επόμενες ώρες. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας που τα τελευταία δυο χρόνια πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού και κατέκτησε 2 πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο, έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Λύκους και αναμένεται σήμερα να τελειώσει η μετακίνηση του στο Νησί.

Συγκεκριμένα, η μεταγραφή του Ρουί Πατρίσιο στη Ρόμα έχει ολοκληρωθεί και ο Σα, που θα αντικαταστήσει τον συμπατριώτη του, αναμένεται στην Αγγλία για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να ανακοινωθεί από τη Γουλβς.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός από την πλευρά του τα έχει βρει εδώ και αρκετό καιρό στο οικονομικό κομμάτι με την αγγλική ομάδα, με τους ερυθρόλευκους να παίρνουν ένα ποσό που ξεπερνάει τα 8 εκατ. ευρώ. Η μεταγραφή έχει δρομολογηθεί εδώ και ημέρες και πλέον απομένει μόνο η επισημοποίηση του deal, ενώ ο Ολυμπιακός έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του Πορτογάλου, που δεν είναι άλλος από τον Τόμας Βατσλίκ, ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα την Τρίτη από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ