ΟΦΗ: Αναχώρησε η αποστολή για την Ολλανδία(pics)

Η αποστολή του ΟΦΗ αναχώρησε το πρωί της Κυριακής (11/7) για την Ολλανδία, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας.

Αναχώρησε το πρωί της Κυριακής (11/7) για την Ολλανδία ο ΟΦΗ προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, προσπαθώντας να βάλει τις βάσεις για μια σεζόν, στην οποία οι Κρητικοί ευελπιστούν ότι θα είναι καλύτερη από την περσινή.

Ο ΟΦΗ θα δώσει 6 πολύ δυνατά φιλικά στην Ολλανδία, στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, που θα πραγματοποιηθεί από τις 11 μέχρι και τις 31 Ιουλίου στην Ολλανδία. Συγκεκριμένα, πρώτος αντίπαλος για τον ΟΦΗ θα είναι η Φίτεσε, ενώ θ’ ακολουθήσουν η Αντερλεχτ, η Φορτούνα Σιτάρντ, η Βέστερλο, η Αλκμααρ και η Ναϊμένγκεν.

Υπενθυμίζουμε ότι η αποστολή του ΟΦΗ αποτελείται από τους: Σωτηρίου, Βάτερμαν, Σηφάκη, Μαρινάκη, Ντε Γκούζμαν, Σαρδινέρο, Στάρτζεον, Κοροβέση, Βούρο, Ουές, Καστάνιος, Γρίβα, Διαμάντη, Λυμπεράκη, Μεγιάδο, Νέιρα, Μπαλογιάννη, Γιαννούλη, Ναμπί, Σελίμοβιτς, Νοικοκυράκη, Πασαλίδη, Στάικος και Φαν Ντάινεν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από