Τικίνιο στο «10»: «Υπόσχομαι αφοσίωση, ανυπομονώ να ζήσω τον κόσμο του Ολυμπιακού»

Τικίνιο στο «10»: «Υπόσχομαι αφοσίωση, ανυπομονώ να ζήσω τον κόσμο του Ολυμπιακού»

To «θηρίο» του Θρύλου, ο Βραζιλιάνος επιθετικός Τικίνιο Σοάρες στέλνει το μήνυμα του μέσα από to10.gr στους οπαδούς του Ολυμπιακού

Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι… μποξέρ. Κορμί… τετραγωνισμένο. Η δουλειά του εν τέλει δεν απέχει και πολύ από τον μποξέρ! Τα «χτυπήματα» στις αντίπαλες άμυνες είναι συντριπτικά. Ως στράικερ ο Τικίνιο Σοάρες, περί ου ο λόγος, έχει παραδώσει τα διαπιστευτήρια του σε υψηλό επίπεδο και με την φανέλα της Πόρτο. Τώρα με τα ερυθρόλευκα ο Τικίνιο ετοιμάζεται για νέες επιτυχίες.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη νέα πρόκληση της καριέρας του μιλώντας στο «10». Και στέλνοντας το μήνυμα του προς τους οπαδούς της ομάδας που μετράνε αντίστροφα για την επιστροφή του στο Καραϊσκάκη.

«Θέλω να τους ευχαριστήσω όπως έχω πει θέλω να βρω τον χώρο μου στον σύλλογο. Ξέρουμε ότι εδώ υπάρχουν μεγάλοι παίκτες, ελπίζω μαζί με τους συμπαίκτες μου να κάνουμε το καλύτερο για τον Ολυμπιακό. Δεν έχει σημασία ποιος θα παίξει, όλοι πρέπει να τιμήσουμε τη φανέλα μας και ελπίζω να πάνε όλα καλά και σιγά σιγά να είμαστε και κοντά στους φιλάθλους μας» λέει ο Τικίνιο Σοάρες και συνεχίζει: «Σε όλους τους συλλόγους που πέρασα ποτέ δεν υποσχέθηκα γκολ. Αυτό που υπόσχομαι είναι δουλειά και αφοσίωση, μαζί με τους συμπαίκτες μου να βοηθήσουμε τον σύλλογο και το αποτέλεσμα έρχεται με την δουλειά. Αν γίνει σωστή δουλειά είναι σίγουρο ότι θα έρθουν και τα γκολ. Θέλω να είμαι ευτυχισμένος και ελπίζω και εδώ να είμαι, όπως ήμουν και στους υπόλοιπους συλλόγους».

«Γνωστός σε όλο τον κόσμο ο Ολυμπιακός»

Η «μισή μερίδα» όπως σημαίνει στα Βραζιλιάνικα το Τικίνιο που τον φώναξε χαϊδευτικά η μητέρα του, ξεκίνησε ήδη την ερυθρόλευκη καριέρα του κάνοντας ντεμπούτο στο φιλικό με την Βόλφσμπεργκερ.

Στο 45λεπτο που αγωνίστηκε έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, είχε δοκάρι με ωραία κεφαλιά και μια ακόμη καλή ευκαιρία και γενικότερα πατούσε καλά στο χορτάρι για πρώτο δείγμα και αν συνυπολογίσουμε πως είχε καιρό να αγωνιστεί.

Μιλώντας για το πρώτο διάστημα στον Ολυμπιακό έχει μόνο καλά λόγια να μας πει: Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ καλές, είμαι σε έναν μεγάλο σύλλογο με μεγάλους παίκτες. Κάθε μέρα γνωρίζομαι και καλύτερα με τους συμπαίκτες μου. Είμαι πολύ περήφανος που φοράω αυτή την φανέλα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ελπίζω εδώ να κάνω μεγάλα πράγματα μαζί με τους συμπαίκτες μου και να κερδίσω πολλούς τίτλους».

Όσο για το τι έχει ήδη ξεχωρίσει από τον σύλλογο; «Η δομή, η οργάνωση του συλλόγου, όπως είπα είναι ένας μεγάλος σύλλογος που είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του Ολυμπιακού. Έχει μεγάλους ποδοσφαιριστές, μεγάλους επαγγελματίες. Όπως είπα είμαι πολύ ευχαριστημένος που φοράω αυτή την φανέλα και υπόσχομαι να την τιμήσω».

Τα γκολ, ο Μαρτίνς και η υπόσχεση

Ένας από τους βασικούς λόγους που οδήγησε τον Τικίνιο να επιλέξει τον Ολυμπιακό ανάμεσα σε πολλές καλές προτάσεις που είχε στα χέρια του ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός που τον ανέδειξε στην Γκιμαράες και «εκτόξευσε» την καριέρα του. Ο Τικίνιο ελπίζει πως θα ζήσει μαζί του στον Ολυμπιακό μεγάλες επιτυχίες.

«Ήδη έχουμε ξαναβρεθεί, ήδη γνωριζόμαστε, ήταν προπονητής μου στο παρελθόν, εγώ είμαι ο ίδιος άνθρωπος και εκείνος επίσης. Ελπίζουμε όπως είπα να κάνουμε μεγάλα παιχνίδια και είμαι σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά. Όπως σας είπα υπόσχομαι να δώσω ότι καλύτερο για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ