ΠΑΟΚ: Το πλάνο για την προετοιμασία – Κλειδώνει για Ολλανδία

Ο ΠΑΟΚ αλλάζει πλήρως τον προγραμματισμό του για την προετοιμασία, καθώς κέρδισε έναν προκριματικό γύρο στο Europa Conference League. Το «άκυρο» που έφαγε στην Αυστρία και η στροφή σε Ολλανδία.

Ο ΠΑΟΚ αντί να ξεκινήσει από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League της νέας σεζόν, κέρδισε έναν προκριματικό λόγω των ανακατατάξεων στη νεοσύστατη διοργάνωση.

Ο Δικέφαλος του βορρά εν αντιθέσει με τις υπόλοιπες δυο ελληνικές ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Europa Conference League κατέκτησε το Κύπελλο και γεγονός που του προσέφερε δύο επιπλέον εβδομάδες για τον προγραμματισμό της έναρξης της επόμενης σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν άλλαξε τον προγραμματισμό στην προετοιμασία του και από εκεί που ήταν να πάει στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, τελικά δεν θα πάει γιατί δεν βγαίνουν οι ημερομηνίες και δεν υπάρχουν διαθέσιμα ξενοδοχεία. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου όπως όλα δείχνουν θα πάει και πάλι στην Ολλανδια, από τις 12 Ιουλίου μέχρι τις 26 προκειμένου να δώσει μια σειρά από φιλικά παιχνίδια αλλά και να φουλάρει για τη νέα σεζόν.

Ακόμη δεν είναι επίσημο, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει και ο ΠΑΟΚ θα κλειδώσει τις ημερομηνίες εκείνες για την Ολλανδία μέσα στις επόμενες μέρες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από