Ολυμπιακός: Ανακοινώνεται ο Τικίνιο, προχωράει για εξτρέμ

Ολυμπιακός: Ανακοινώνεται ο Τικίνιο, προχωράει για εξτρέμ

Ο Ολυμπιακός αναμένεται εντός της ημέρας να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του Τικίνιο Σοάρες, ενώ από εκεί και πέρα οι Πειραιώτες βρίσκονται σε αναζήτηση εξτρέμ από το πάνω ράφι.

Ο Τικίνιο Σοάρες είναι στην Ελλάδα από χθες το βράδυ όπως διαβάσατε από to10.gr και αναμένεται εντός της ημέρας να ολοκληρώσει και το τυπικό σκέλος και να επισημοποιήσει τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Όπως είχε αποκαλύψει πρώτο to10.gr, o Βραζιλιάνος σκόρερ ήταν εξαρχής ο Νο. 1 στόχος του Πέδρο Μαρτίνς για την επίθεση και θα πλαισιώσει τους Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Αχμέντ Χασάν, δημιουργώντας μια τριάδα-φωτιά στην ερυθρόλευκη επίθεση.

Ο Τικίνιο λοιπόν σήμερα θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του για 2+1 χρόνια και με ετήσιες απολαβές που θα ξεπερνούν το 1,5 εκατ. ευρώ (μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων).

Εφόσον ολοκληρωθεί η σπουδαία προσθήκη του 30χρονου πρώην φορ της Πόρτο, τότε ο Ολυμπιακός αναμένεται να επικεντρωθεί στην επόμενη μεταγραφική του κίνηση που θα είναι αυτή του εξτρέμ, με τους Πειραιώτες να κοιτάζουν παίκτες από το πάνω ράφι.

Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί, ενώ οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν ξεχωρίσει κάποιες σπουδαίες περιπτώσεις, όμως πρώτα θα ανακοινωθεί και επίσημα η συμφωνία με τον Τικίνιο και εν συνεχεία οι ερυθρόλευκοι θα «τρέξουν» το θέμα του εξτρέμ, με σκοπό φυσικά να είναι στη διάθεση του Μαρτίνς από το ξεκίνημα της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ