Στο νοσοκομείο ο οπαδός που πέταξε το ρολό στον Γκαρθία

Ο οπαδός του ΠΑΟΚ ο οποίος συνελήφθη για τη ρίψη του ρολού ταμειακής μηχανής στον Όσκαρ Γκαρθία, δεν είναι σε θέση να παραστεί στη δίκη στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο. Όπως αναφέρει η δικηγόρος του, ο νεαρός βρίσκεται στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο με αφυδάτωση, διάρροια και εμετούς. Η δικηγόρος του επισημαίνει μάλιστα, ότι ο πελάτης της έχει […]

Ο οπαδός του ΠΑΟΚ ο οποίος συνελήφθη για τη ρίψη του ρολού ταμειακής μηχανής στον Όσκαρ Γκαρθία, δεν είναι σε θέση να παραστεί στη δίκη στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Όπως αναφέρει η δικηγόρος του, ο νεαρός βρίσκεται στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο με αφυδάτωση, διάρροια και εμετούς. Η δικηγόρος του επισημαίνει μάλιστα, ότι ο πελάτης της έχει λευκό ποινικό μητρώο.

Συγκεκριμένα, η κα. Ευαγγέλου δήλωσε: «Όλες οι υποθέσεις που εκκρεμούσαν σε βάρος του έχουν αρχειοθετηθεί», λέγοντας παράλληλα ότι πρόκειται για έναν «σκληρά εργαζόμενο νέο».

Να θυμίσουμε ότι 27χρονος οπαδός είχε συλληφθεί στο παρελθόν δύο φορές για αδικήματα που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί αθλητικής βίας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από