Ολυμπιακός: Παραδέχονται την ήττα για Τικίνιο οι Τούρκοι

Τα τουρκικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι η Τραμπζοσπόρ και η Μπεσίκτας έπεσαν σε τοίχο στην απόπειρα τους να αποκτήσουν τον Τικίνιο, αφού τους πρόλαβε ο Ολυμπιακός!

Ο Τικίνιο Σοάρες είναι περιζήτητος επειδή είναι ελεύθερος, αλλά κυρίως λόγω της αδιαμφισβήτητης αξίας του. Ομάδες από την Ευρώπη και τη Βραζιλία εξέφρασαν ενδιαφέρον, αλλά όλα δείχνουν ότι ο 31χρονος στράικερ έχει επιλέξει τον Πειραιά ως τον επόμενο προορισμό του.

Κάτι που φαίνεται πως το κατάλαβαν άπαντες και… πετούν λευκή πετσέτα, αφού ο Τικίνιο θα φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Μάλιστα τα τουρκικά ΜΜΕ όχι απλά το αντιλήφθηκαν, αλλά το γράφουν φανερά πως ο Βραζιλιάνος επιθετικός συμφώνησε με τους «ερυθρολεύκους».

Η Τραμπζοσπόρ και η Μπεσίκτας έψαξαν τα δεδομένα για τον Τικίνιο, αλλά από την πλευρά του ποδοσφαιριστή έλαβαν την ενημέρωση ότι έχει επιτευχθεί συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Τα τουρκικά ρεπορτάζ καταγράφουν και ποσά για τη διαφαινόμενη ένταξη του Τικίνιο στον Ολυμπιακό, κάνοντας λόγο για συμβόλαιο διάρκειας 2+1 χρόνων, με ετήσιες αποδοχές 1,2 εκατομμυρίων ευρώ και με πριμ υπογραφής ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Την απόφαση του Τικίνιο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα την αποκάλυψε χτες η πορτογαλική ιστοσελίδα «Maisfutbol», η οποία ανέφερε πως ο ποδοσφαιριστής την επόμενη εβδομάδα ίσως να ταξιδέψει στην Αθήνα για τα διαδικαστικά.

Επισήμως από τον Ολυμπιακό δεν διαρρέεται το παραμικρό για την υπόθεση του Τικίνιο, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως η μεταγραφή έχει περάσει στην τελική της ευθεία και σύντομα θα προκύψουν εξελίξεις.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από