Στην τελική ευθεία ο Ολυμπιακός για Τικίνιο

Στην τελική ευθεία ο Ολυμπιακός για Τικίνιο

Καθημερινές επαφές των ανθρώπων του Ολυμπιακού με τον ατζέντη του Βραζιλιάνου.

Το όνομα του Τικίνιο Σοάρες παραμένει σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, με τους Ερυθρόλευκους να βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Βραζιλιάνο φορ.

Οι Πειραιώτες, όπως έχετε ενημερωθεί από to10.gr, έχουν καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στην πλευρά του Λατινοαμερικάνου στράικερ και μέσα στις επόμενες ημέρες περιμένουν την απάντησή του.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον Ντέκο, τον εκπρόσωπο του 30χρονου επιθετικού και σύμφωνα με πληροφορίες η υπόθεσή του βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Ο ανταγωνισμός που έχουν οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι μεγάλος, καθώς για τον Βραζιλιάνο φορ έχουν δείξει ενδιαφέρον ομάδες από την Τουρκία, αλλά και από την Ισπανία, ωστόσο, στον Πειραιά αισιοδοξούν ότι ο Λατινοαμερικάνος θα πει το «πολυπόθητο» ναι και θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Μια μεταγραφή που επιθυμεί διακαώς ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έχει ζητήσει από τη διοίκηση την απόκτηση του 30χρονου στράικερ, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στην Πορτογαλία. Ο Τικίνιο από την άλλη θέλει να συνεργαστεί ξανά με τον Ιβηρα προπονητή και αυτό είναι ένα από τα πλεονεκτήματα του πειραϊκού συλλόγου.

Ο Λατινοαμερικάνος βλέπει με πολύ καλό μάτι την προοπτική του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκοι μέσω των καθημερινών επαφών που έχουν με τον ατζέντη του έμπειρου επιθετικού, του έχουν δείξει με ξεκάθαρο τρόπο πόσο πολύ τον θέλουν στην ομάδα τους. Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και μέσα στις επόμενες 48 ώρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση του Τικίνιο Σοάρες. Έναν… killer, που εάν αποκτηθεί, θα δυναμώσει πολύ την επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού.

Ο Βραζιλιάνος, που έκανε σπουδαία καριέρα στην Πόρτο, στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 218 παιχνίδια και έχει πετύχει 91 γκολ. Νούμερα που αποτυπώνουν την εκτελεστική του δεινότητα και δείχνουν γιατί ο Πέδρο Μαρτίνς επιθυμεί διακαώς την απόκτησή του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ