Ατρόμητος – ΑΕΚ : H κριτική των παικτών της ΑΕΚ

Ατρόμητος – ΑΕΚ : H κριτική των παικτών της ΑΕΚ

Η κριτική των παικτών της Ένωσης για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Το δίδυμο της δεξιάς πλευράς που δεν… τσούλησε, ο Λιβάγια που τα έδωσε όλα, ο σκόρερ αλλά και μοιραίος Αραούχο και ο Μοράν που συνεχίζει να προβληματίζει. Διαβάστε την κριτική των Κιτρινόμαυρων και του Μανόλο Χιμένεθ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο από to10.gr.

Τσιντώτας: Είχε σταθερές επεμβάσεις, ενώ δεν φέρει ευθύνη στη φάση του γκολ.

Γκάλο: Αγωνίστηκε ως εξτρέμ και τα πήγε σχετικά καλά. Δίνοντας βοήθειες στον Μπακάκη και προσφέροντας δημιουργικά, κυρίως μέσω των εκτελέσεων στα στημένα.

Τσιγκρίνσκι: «Σκούπισε» πολλές φάσεις με την εμπειρία και την κλάση του, κάνοντας σε γενικές γραμμές ένα καλό παιχνίδι.

Βράνιες: Τα πήγε εξαιρετικά στον περιορισμό του Ντάουντα, κερδίζοντας σχεδόν όλες τις μονομαχίες που έδωσε με τον φορ του Ατρόμητου.

Χουλτ: Αυτή τη φορά ο Σουηδός μπακ ανέβηκε αρκετά και προσπάθησε να δώσει πράγματα στην ΑΕΚ. Είχε κάποιες καλές προσπάθειες, όμως αμυντικά έδειξε αδυναμία, ειδικά από τη στιγμή που «έπεσε» πάνω του ο Ουάρντα.

Σιμόες: Όσο ήταν στο γήπεδο η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο του κέντρου και κρατούσε την μπάλα καλύτερα. Με τον Πορτογάλο μέσο να είναι σίγουρα θετικός μέχρι να αντικατασταθεί αναγκαστικά.

Γαλανόπουλος: Ήταν δραστήριος και κινητικός, καλύπτοντας πολλούς χώρους στο γήπεδο. Ωστόσο έκανε κάποια εύκολα λάθη που θα μπορούσε να αποφύγει.

Χριστοδουλόπουλος: Ο Χιμένεθ τον χρησιμοποίησε σήμερα στα αριστερά, θέση που θεωρητικά βολεύει καλύτερα τον Λάζαρο. Ωστόσο αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα απέναντι στον Κιβρακίδη, που δεν του άφησε πεδίο δράσης.

Μπακάκης: Επέστρεψε μετά από καιρό στη θέση του, όμως δεν τα πήγε και τόσο καλά στο Περιστέρι. Έχοντας προβλήματα ανασταλτικά και δείχνοντας αδυναμία στο να συνεργαστεί με τον Γκάλο, από τα δεξιά.

Λιβάγια: Από τους καλύτερους της ΑΕΚ. Απείλησε, δημιούργησε, έτρεξε και γενικώς ήταν μόνιμη πηγή κινδύνων για την άμυνα του Ατρόμητου.

Αραούχο: Μέχρι τη φάση του γκολ έδειχνε να βρίσκεται έξω από τα νερά του. Και μπορεί να σκόραρε το τέρμα με το οποίο η Ένωση προηγήθηκε, όμως σπατάλησε λίγο μετά μία ευκαιρία από αυτές που δεν χάνονται.

Μοράν: Άλλο ένα κακό παιχνίδι από τον μέσο της ΑΕΚ, που ανά στιγμές έδειχνε να αδυνατεί να ακολουθήσει το τέμπο του παιχνιδιού. Θα μπορούσε μάλιστα να μην τελειώσει και το παιχνίδι, αν το χτύπημα στον Ουάρντα είχε γίνει αντιληπτό από τον Σιδηρόπουλο.

Μασούντ: Δεν μπόρεσε να πάρει πρωτοβουλίες και να φτιάξει το παιχνίδι της ΑΕΚ, στο διάστημα που χρησιμοποιήθηκε από τον Χιμένεθ.

Μπακασέτας: Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί.

Μανόλο Χιμένεθ: Ο Ισπανός τεχνικός άργησε να παρέμβει στο παιχνίδι, παρότι φαινόταν πως κάποιες από τις επιλογές του δεν έβγαιναν. Η επιμονή της χρησιμοποίησης των Μπακάκη, Γκάλο από δεξιά περιόρισε πολύ τη δράση της ΑΕΚ από εκεί, με την Ένωση να μοιάζει προβλέψιμη. Η είσοδος του Μπακασέτα στο ματς ενδεχομένως θα έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα, ενώ το ίδιο ισχύει και για την αλλαγή του Μασούντ. Ειδικά από τη στιγμή που οι Κιτρινόμαυροι είχαν ζητήματα στην ανάπτυξη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ